Gunnar-Nybø-hjemmekontor-1440x810

Viktigere enn noen gang å stå sammen og heie på hverandre

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Torsdag 12.mars gikk det for alvor opp for oss at vi er inne i en ny tid for landet vårt. Som leder av Bygg Reis Deg måtte jeg be de ansatte om å holde seg hjemme fra jobb og vi avlyste en planlagt workshop med et utvalg av våre kunder på grunn av den eskalerende smittefaren.

En uke senere har vi vendt oss til en ny hverdag hvor vi i stor grad håndterer vår virksomhet fra hvert vårt hjemmekontor. Vi lytter til de rådene som kommer og forholder oss til disse etter beste evne. Vi har tatt utfordringen på alvor og isolert oss hver for oss i det ganske land i håp om ikke å bli smittet eller smitte andre.

Når det gjelder oss i Bygg Reis Deg var det første vi gjorde å sjekke ut hvilke arbeidsoppgaver vi ikke får gjort fra hjemmekontor. Vi fant ut at vi klarer å håndtere 95% av arbeidsoppgavene våre og at vi klarer å holde hjulene i gang.

Videre etablerte vi en rutine om å møtes til en morgenkaffe via videomøte for å sikre at alle har det bra og sikre best mulig dialog oss imellom.

Til slutt ble vi enige om at dette gir oss en mulighet til å tenke kreativt, tilegne oss ny kunnskap for å bli flinkere i det vi driver med og dele mer av det vi har i vår egen kunnskapsbank.

Så selv om vi nå er i en ny kritisk situasjon vil jeg oppfordre alle til å tenke kreativt, beholde optimisten i seg og sørge for å holde hjulene i gang.

Vi er alle i en situasjon hvor det er viktigere enn noen gang å stå sammen, sikre arbeidsplasser, og sist men ikke minste heie på og ta vare på hverandre.  

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.