Gunnar-Nybø-hjemmekontor-1440x810

Viktigere enn noen gang å stå sammen og heie på hverandre

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Torsdag 12.mars gikk det for alvor opp for oss at vi er inne i en ny tid for landet vårt. Som leder av Bygg Reis Deg måtte jeg be de ansatte om å holde seg hjemme fra jobb og vi avlyste en planlagt workshop med et utvalg av våre kunder på grunn av den eskalerende smittefaren.

En uke senere har vi vendt oss til en ny hverdag hvor vi i stor grad håndterer vår virksomhet fra hvert vårt hjemmekontor. Vi lytter til de rådene som kommer og forholder oss til disse etter beste evne. Vi har tatt utfordringen på alvor og isolert oss hver for oss i det ganske land i håp om ikke å bli smittet eller smitte andre.

Når det gjelder oss i Bygg Reis Deg var det første vi gjorde å sjekke ut hvilke arbeidsoppgaver vi ikke får gjort fra hjemmekontor. Vi fant ut at vi klarer å håndtere 95% av arbeidsoppgavene våre og at vi klarer å holde hjulene i gang.

Videre etablerte vi en rutine om å møtes til en morgenkaffe via videomøte for å sikre at alle har det bra og sikre best mulig dialog oss imellom.

Til slutt ble vi enige om at dette gir oss en mulighet til å tenke kreativt, tilegne oss ny kunnskap for å bli flinkere i det vi driver med og dele mer av det vi har i vår egen kunnskapsbank.

Så selv om vi nå er i en ny kritisk situasjon vil jeg oppfordre alle til å tenke kreativt, beholde optimisten i seg og sørge for å holde hjulene i gang.

Vi er alle i en situasjon hvor det er viktigere enn noen gang å stå sammen, sikre arbeidsplasser, og sist men ikke minste heie på og ta vare på hverandre.  

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.