IMG_6549

Vi holder stengt i romjulen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Så er det på tide å ønske alle våre kunder og besøkende en riktig god jul og godt nyttår. I den anledning ønsker vi å gjøre oppmerksom på at vi holder stengt i romjulen, men vår bestillingsportal er selvfølgelig åpen.

Vi er tilbake igjen 4 januar og gleder oss til å gå inn i et nytt messe-år sammen med både kjente og nye utstillere.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.