tunnel_road_protection_dark_alpine-719062

Sola skinner i enden av tunnelen, vi gleder oss til en normal sommer og høst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Under gårsdagens pressekonferanse i regi av regjeringen kunne Helseminister, Bent Høie informere om at «Visst godkjenning, produksjon og distribusjon av vaksinen går slik som det ser ut nå er det et stort håp om at vi kan leve sommeren som normalt, fordi da er store deler av befolkningen vaksinert».

Lover godt for Bygg Reis Deg høsten 2021

Det lover godt for befolkningen generelt og Bygg Reis Deg spesielt. Nå gjelder det at alle bidrar til å holde smitten nede slik at vi kommer oss på beina og får fart på Norge. Vi er mange som jobber oss igjennom en tøff hverdag, men nå ser vi altså sola i enden av tunnelen.

Det gir oss også en fin anledning til å minne om at nå er det på tide å se fremover og ikke bakover på den tøffe perioden vi har vært igjennom. Nå er det på tide å bestille stand til messen som arrangeres 20-23 oktober 2021 og som skal gi deg ønsket effekt i 2022.

Så,

  • Har du ambisjoner om å øke omsetningen i 2022?
  • Har du tenkt til å sikre deg nye markedsandeler i 2022?
  • Skal du sørge for at dine eksisterende kunder ikke forsvinner i 2022?
  • Har du produktlanseringer som du ønsker å presentere for et stort publikum?

Da er det bare å ta kontakt på e-post brd@byggreisdeg.no eller registrere din bestilling her: Påmeldingsmodul

Video fra regjeringens pressekonferanse kan du se her: Pressekonferanse 9.desember 2020.

Mer informasjon om Covid-19 pandemien finner du her:

www.helsenorge.no er det oppdatert informasjon om covid-19. Folkehelseinstituttet (FHI) har temasider om koronavirus med veiledere og bakgrunnsinformasjon, her: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.