tunnel_road_protection_dark_alpine-719062

Sola skinner i enden av tunnelen, vi gleder oss til en normal sommer og høst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Under gårsdagens pressekonferanse i regi av regjeringen kunne Helseminister, Bent Høie informere om at «Visst godkjenning, produksjon og distribusjon av vaksinen går slik som det ser ut nå er det et stort håp om at vi kan leve sommeren som normalt, fordi da er store deler av befolkningen vaksinert».

Lover godt for Bygg Reis Deg høsten 2021

Det lover godt for befolkningen generelt og Bygg Reis Deg spesielt. Nå gjelder det at alle bidrar til å holde smitten nede slik at vi kommer oss på beina og får fart på Norge. Vi er mange som jobber oss igjennom en tøff hverdag, men nå ser vi altså sola i enden av tunnelen.

Det gir oss også en fin anledning til å minne om at nå er det på tide å se fremover og ikke bakover på den tøffe perioden vi har vært igjennom. Nå er det på tide å bestille stand til messen som arrangeres 20-23 oktober 2021 og som skal gi deg ønsket effekt i 2022.

Så,

  • Har du ambisjoner om å øke omsetningen i 2022?
  • Har du tenkt til å sikre deg nye markedsandeler i 2022?
  • Skal du sørge for at dine eksisterende kunder ikke forsvinner i 2022?
  • Har du produktlanseringer som du ønsker å presentere for et stort publikum?

Da er det bare å ta kontakt på e-post brd@byggreisdeg.no eller registrere din bestilling her: Påmeldingsmodul

Video fra regjeringens pressekonferanse kan du se her: Pressekonferanse 9.desember 2020.

Mer informasjon om Covid-19 pandemien finner du her:

www.helsenorge.no er det oppdatert informasjon om covid-19. Folkehelseinstituttet (FHI) har temasider om koronavirus med veiledere og bakgrunnsinformasjon, her: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.