Vi gir alt for næringen som bygger Norge

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vi samler alle som bygger Norge under åpningsdagen til årets Bygg Reis Deg.

Det var stor glede da vi mottok nyheten om at Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon vil beære oss med et besøk på Bygg Reis Deg 2017. Når vi i tillegg kan nevne at det vil bli besøk av ambassadører, politikere, næringslivs- og arbeidstaker organisasjoner samt ledere fra samtlige aktører innen byggenæringen så kan vi slå fast at vi samler alle som bygger Norge under åpningsdagen til årets Bygg Reis Deg.
Årets Bygg Reis Deg har satt seg mål om å bidra til økt samspill for å oppnå mindre miljøbelastning, lavere kostnader og økt konkurransekraft i norsk byggenæring.
For å få mer kunnskap om hvordan vi skal få til dette har vi invitert en rekke foredragsholdere og bedt samtlige utstillere om å reflektere over hva de kan bidra med i forhold til utfordringene knyttet til bærekraft, urbanisering og digitalisering.
For å samle alle aktører til å fremme økt samspill er det godt at vi har representanter fra det offisielle Norge, som stiller opp og viser interesse for en næring, som bidrar så mye til folks hverdag. Skal vi bli flinkere til å spille på lag er det viktig at disse menneskene inspirerer oss og utfordrer oss til å tenke at sammen er vi sterkere enn hver for oss.
Vi gleder oss til å vise våre besøkende hvordan byggenæringen kan bidra og hva som skal til for at vi kan spille hverandre gode og nå våre mål om lavere klima utslipp, høyere kvalitet og mer effektive byggeprosesser.
Vi gleder oss til å vise at byggenæringen i Norge ligger langt fremme i bruken av digitale verktøy, og at det finnes flere innovative byggeløsninger som kan bidra til vekst både i hjemme- og utemarkedet.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.