Vi gir alt for næringen som bygger Norge

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vi samler alle som bygger Norge under åpningsdagen til årets Bygg Reis Deg.

Det var stor glede da vi mottok nyheten om at Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon vil beære oss med et besøk på Bygg Reis Deg 2017. Når vi i tillegg kan nevne at det vil bli besøk av ambassadører, politikere, næringslivs- og arbeidstaker organisasjoner samt ledere fra samtlige aktører innen byggenæringen så kan vi slå fast at vi samler alle som bygger Norge under åpningsdagen til årets Bygg Reis Deg.
Årets Bygg Reis Deg har satt seg mål om å bidra til økt samspill for å oppnå mindre miljøbelastning, lavere kostnader og økt konkurransekraft i norsk byggenæring.
For å få mer kunnskap om hvordan vi skal få til dette har vi invitert en rekke foredragsholdere og bedt samtlige utstillere om å reflektere over hva de kan bidra med i forhold til utfordringene knyttet til bærekraft, urbanisering og digitalisering.
For å samle alle aktører til å fremme økt samspill er det godt at vi har representanter fra det offisielle Norge, som stiller opp og viser interesse for en næring, som bidrar så mye til folks hverdag. Skal vi bli flinkere til å spille på lag er det viktig at disse menneskene inspirerer oss og utfordrer oss til å tenke at sammen er vi sterkere enn hver for oss.
Vi gleder oss til å vise våre besøkende hvordan byggenæringen kan bidra og hva som skal til for at vi kan spille hverandre gode og nå våre mål om lavere klima utslipp, høyere kvalitet og mer effektive byggeprosesser.
Vi gleder oss til å vise at byggenæringen i Norge ligger langt fremme i bruken av digitale verktøy, og at det finnes flere innovative byggeløsninger som kan bidra til vekst både i hjemme- og utemarkedet.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.