Digitale verktøy for en smart byggenæring

Vi er på jakt etter lønnsomme digitale prosjekter

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vi er på jakt etter lønnsomme digitale prosjekter, som skal gi de besøkende god innsikt i hva de må gjøre for å oppnå ønsket økonomisk effekt av sine digitaliseringsprosjekter.

Sammen med Bim Verdi utvikler vi Digital Arena på Bygg Reis Deg 2021. Her er vi på jakt etter lønnsomme digitale prosjekter, som skal gi de besøkende god innsikt i hva de må gjøre for å oppnå ønsket økonomisk effekt av sine digitaliseringsprosjekter.

Case med automatisk fakturagodkjenning

Denne uken preseterer Bim Verdi et case med automatisk fakturagodkjenning. Er du nysgjerrig på hvilken effekt man har fått av dette eller har du andre lønnsomme prosjekter som du vil dele kan du registrere dine innspill her: Registrer en use-case

Vil du få med deg torsdagens presentasjon kan du lese mer om det her: Hvordan spare 14 millioner kroner med automatisk fakturakontroll?

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.