Øyvind Skarholt (t.v.), adm. direktør i Byggevareindustriens Forening og styremedlem i Bygg Reis Deg på lanseringen av Det Norske Byggemøte i Arendal sammen med Gunnar Glavin Nybø, adm. direktør, Bygg Reis Deg. Foto: Byggeindustrien.

Byggenæringens viktigste møteplass – VI ER KLARE FOR OPPLØPSSIDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Bygg Reis Deg har en ambisjon om å videreutvikle byggenæringens viktigste møteplass med fokus på kunnskapsdeling og økt konkurransekraft slik at vi sammen bidrar til en grønnere og mer bærekraftig byggenæring.

Bygg Reis Deg har en ambisjon om å videreutvikle byggenæringens viktigste møteplass med fokus på kunnskapsdeling og økt konkurransekraft slik at vi sammen bidrar til en grønnere og mer bærekraftig byggenæring.


BILDET Øyvind Skarholt (t.v.), adm. direktør i Byggevareindustriens Forening og styremedlem i Bygg Reis Deg på lanseringen av Det Norske Byggemøte i Arendal sammen med Gunnar Glavin Nybø, adm. direktør, Bygg Reis Deg.
FOTO Byggeindustrien.

Derfor har vi invitert utstillere, utviklet seminarer- og konferanser og sist men ikke minst etablert Digital Arena for å skape en enda mer interessant møteplass for alle som jobber i byggenæringen.
Vi har gjennom sommeren blitt bedre kjent med de 8 kandidatene til byggenæringens innovasjons pris 2017 via presentasjon på nettsiden og våre sosiale mediekanaler. Det øker vår kunnskap om hva som utvikles av innovative produkter- og løsninger for at norsk byggenæring skal bli enda mer bærekraftig og konkurransedyktig i fremtiden.
Nå er vi klare for å starte innspurten mot årets messe og har allerede lansert deler av vårt seminar- og konferanseprogram. Dette vil bli kontinuerlig utviklet og oppdatert frem mot åpningen den 18. oktober. Nytt av året er at de besøkende fra 15. september får tilsendt en link og eget brukernavn slik at man kan logge seg inn og skreddersy sitt besøk på Bygg Reis Deg. Her kan man lage seg en oversikt over hvilke stands, seminarer, konferanser og andre aktiviteter man ønsker å delta på. Alt utviklet for å øke utbytte til besøkende og utstillere. I skrivende stund kan vi informere om at det kommer over 500 utstillere, det skal arrangeres mer enn 90 seminarer, 6 konferanser og etableres en egen Digital Arena. Nå er det viktig at vi i fellesskap inviterer alle med ambisjoner i byggenæringen slik at vi sammen skaper tidenes Bygg Reis Deg.
La oss løpe oppløpssiden sammen til det beste for norsk byggenæring!

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.