Essve

Vellykket evalueringsmøte for utstillere

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Tirsdag 21. november arrangerte vi evalueringsmøte for våre utstillere. Bakgrunnen var at vi ønsket utdypende tilbakemeldinger og bidra til erfaringsutveksling mellom våre utstillere.
Møtet ble avholdt på Norges Varemesse og målet var å bidra til økt kunnskap og innsikt om årets messe.
Vi ønsker å bidra til økt kunnskapsdeling slik at utstillerne får enda mer informasjon og et godt grunnlag til å vurdere en eventuell deltagelse på Bygg Reis Deg 2019 sier administrerende direktør Gunnar G. Nybø.
Evalueringsmøtet innledet med at Silje Netskar i Essve delte av sine erfaringer i forhold til hvordan de jobbet med å promotere egen deltagelse og mobilisere egne besøkende til sin stand.
ESSVE var med på Bygg Reis Deg for første gang på 20 år, og vi var særdeles fornøyd med arrangementet! En av suksessfaktorene for oss var å delta på seminarer som Bygg Reis Deg arrangerte for utstillerne. Her fikk vi mye nyttig informasjon og gode råd for en vellykket gjennomføring, samtidig som det var interessant og inspirerende å få ta del av andre utstilleres erfaringer. For å få best mulig utbytte av deltakelsen på messen samt mulighet for å påvirke videre utvikling av Bygg Reis Deg er slike møteplasser en viktig arena å delta på, sier Silje Netskar fra Essve.
Deretter var det Anette Strømberg hos årets «beste stand»-vinner, Hunton, som delte deres strategi og reise mot oppbygging av en vellykket stand. Hun la vekt på hvordan man hadde involvert de ansatte slik at eierskapet til deltagelsen skulle bli ytterligere forsterket. Det var Huntons egne ansatte som monterte standen og som senere tok imot de besøkende.
Det var hyggelig å bli invitert til å dele våre erfaringer på evalueringsmøtet. Det er viktig å sette av tid til evaluering og diskusjon, og jeg syntes selv også det var nyttig å høre om ESSVEs forberedelser til messen, og hvilke aktiviteter de gjorde før og under messen for å mobilisere besøkende til standen sin, sier markedssjef Anette Strømberg hos Hunton.
Neste samling for utstillere vil bli høsten 2018.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.