Essve

Vellykket evalueringsmøte for utstillere

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Tirsdag 21. november arrangerte vi evalueringsmøte for våre utstillere. Bakgrunnen var at vi ønsket utdypende tilbakemeldinger og bidra til erfaringsutveksling mellom våre utstillere.
Møtet ble avholdt på Norges Varemesse og målet var å bidra til økt kunnskap og innsikt om årets messe.
Vi ønsker å bidra til økt kunnskapsdeling slik at utstillerne får enda mer informasjon og et godt grunnlag til å vurdere en eventuell deltagelse på Bygg Reis Deg 2019 sier administrerende direktør Gunnar G. Nybø.
Evalueringsmøtet innledet med at Silje Netskar i Essve delte av sine erfaringer i forhold til hvordan de jobbet med å promotere egen deltagelse og mobilisere egne besøkende til sin stand.
ESSVE var med på Bygg Reis Deg for første gang på 20 år, og vi var særdeles fornøyd med arrangementet! En av suksessfaktorene for oss var å delta på seminarer som Bygg Reis Deg arrangerte for utstillerne. Her fikk vi mye nyttig informasjon og gode råd for en vellykket gjennomføring, samtidig som det var interessant og inspirerende å få ta del av andre utstilleres erfaringer. For å få best mulig utbytte av deltakelsen på messen samt mulighet for å påvirke videre utvikling av Bygg Reis Deg er slike møteplasser en viktig arena å delta på, sier Silje Netskar fra Essve.
Deretter var det Anette Strømberg hos årets «beste stand»-vinner, Hunton, som delte deres strategi og reise mot oppbygging av en vellykket stand. Hun la vekt på hvordan man hadde involvert de ansatte slik at eierskapet til deltagelsen skulle bli ytterligere forsterket. Det var Huntons egne ansatte som monterte standen og som senere tok imot de besøkende.
Det var hyggelig å bli invitert til å dele våre erfaringer på evalueringsmøtet. Det er viktig å sette av tid til evaluering og diskusjon, og jeg syntes selv også det var nyttig å høre om ESSVEs forberedelser til messen, og hvilke aktiviteter de gjorde før og under messen for å mobilisere besøkende til standen sin, sier markedssjef Anette Strømberg hos Hunton.
Neste samling for utstillere vil bli høsten 2018.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.