invitasjon til Det Norske Byggemøtet

Velkommen til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Byggenæringens viktigste møteplass arrangeres 13.oktober. Da inviterer vi toppledere fra ulike bransjer i byggeprosessen til en egen topplederkonferanse.

Årets arrangement vil foregå i trygge rammer på Christiania Teater i Stortingsgaten 16 i Oslo, og smittevernreglene gjør at vi begrenser antallet til 200 eksklusive billetter.

Svein Tore Bergestuen vil lede oss gjennom et innovativt konferanseformat, der vi gjør et dypdykk i hvordan digitalisering- og innovasjonsarbeid kan bidra til en mer produktiv og bærekraftig næringsutvikling.

Byggenæringens Ærespris skal selvsagt deles ut og vi er stolte av å annonsere fjorårets prismottager, Kjetil Trædal Thorsen, som dagens keynote-speaker.

Temaet for konferansen er «Bindingsverk – relasjoner som gjør oss sterkere». Under denne fanen ønsker vi å stimulere til samarbeid ved å legge til rette for gjensidig forsterkende relasjoner, og være et bindingsverk for de som ønsker å nå lengre.

Les mer om programmet og meld deg på idag på www.detnorskebyggemotet.no

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.