invitasjon til Det Norske Byggemøtet

Velkommen til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Byggenæringens viktigste møteplass arrangeres 13.oktober. Da inviterer vi toppledere fra ulike bransjer i byggeprosessen til en egen topplederkonferanse.

Årets arrangement vil foregå i trygge rammer på Christiania Teater i Stortingsgaten 16 i Oslo, og smittevernreglene gjør at vi begrenser antallet til 200 eksklusive billetter.

Svein Tore Bergestuen vil lede oss gjennom et innovativt konferanseformat, der vi gjør et dypdykk i hvordan digitalisering- og innovasjonsarbeid kan bidra til en mer produktiv og bærekraftig næringsutvikling.

Byggenæringens Ærespris skal selvsagt deles ut og vi er stolte av å annonsere fjorårets prismottager, Kjetil Trædal Thorsen, som dagens keynote-speaker.

Temaet for konferansen er «Bindingsverk – relasjoner som gjør oss sterkere». Under denne fanen ønsker vi å stimulere til samarbeid ved å legge til rette for gjensidig forsterkende relasjoner, og være et bindingsverk for de som ønsker å nå lengre.

Les mer om programmet og meld deg på idag på www.detnorskebyggemotet.no

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.