380310_action4_4 (1)

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

FOLDEKNIV OKF

Robust foldekniv i sortlakkert aluminium, deler i rustfritt stål og et sortlakkert knivblad i rustfritt stål. Denne skal være perfekt å ha med i skogen eller på fisketuren. Kompakt design og egnet for flere bruksområder. Knivbladet låses enkelt og sikkert med en knapp på siden av håndtaket. Belteklipsen er vendbar og kan monteres på begge sider av håndtaket. Dette gjør at man kan velge hvordan kniven bæres, enten festet til et belte eller på innsiden av en lomme. Kniven kan brukes sammen med Hultafors tennstål.

Hultafors Foldekniv Outdoor
Hultafors Foldekniv. Foto: Hultafors AB

Egenskaper

  • Sortlakkert knivblad i rustfritt stål
  • Knivbladet er herdet til 58-60 HRC
  • 2,8 mm tykt knivblad gir en robust kniv
  • Vendbar belteklips for enkelt feste til belte eller lomme

Produktet er tilgjengelig på lager i slutten av januar. Sjekk ut Hultafors.no for flere håndverktøy.

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.