380310_action4_4 (1)

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

FOLDEKNIV OKF

Robust foldekniv i sortlakkert aluminium, deler i rustfritt stål og et sortlakkert knivblad i rustfritt stål. Denne skal være perfekt å ha med i skogen eller på fisketuren. Kompakt design og egnet for flere bruksområder. Knivbladet låses enkelt og sikkert med en knapp på siden av håndtaket. Belteklipsen er vendbar og kan monteres på begge sider av håndtaket. Dette gjør at man kan velge hvordan kniven bæres, enten festet til et belte eller på innsiden av en lomme. Kniven kan brukes sammen med Hultafors tennstål.

Hultafors Foldekniv Outdoor
Hultafors Foldekniv. Foto: Hultafors AB

Egenskaper

  • Sortlakkert knivblad i rustfritt stål
  • Knivbladet er herdet til 58-60 HRC
  • 2,8 mm tykt knivblad gir en robust kniv
  • Vendbar belteklips for enkelt feste til belte eller lomme

Produktet er tilgjengelig på lager i slutten av januar. Sjekk ut Hultafors.no for flere håndverktøy.

Flere nyheter

Spacemaker vant Byggenæringens Innovasjonspris 2019

Delta i konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris

Bygg Reis Deg inviterer herved samtlige aktører i norsk byggenæring til å melde seg på konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021. Hensikten med konkurransen er å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring.

LES MER
Fargevalg, gang

Interiørtrendene 2021

Hovedtrekkene for årets interiørtrender handler om å skape et hjem vi liker. Vi vil satse på farger og materialer som gjør oss vel, og som vi derfor lever lenge med.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.