Kran med logo

VA og VVS produsentene satser på Bygg Reis Deg 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Bygg Reis Deg har som ambisjon å samle flest mulig bransjer i byggenæringen til en felles møteplass for profesjonelle- og byggeinteressert publikum. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne presentere nyheten om at VA og VVS Produsentene (VVP) vil delta med en stor paviljong på Bygg Reis Deg messen 20-23 oktober.

Bygg Reis Deg har som misjon å utvikle, markedsføre og arrangere møteplasser, som skal bidra til økt kunnskapsdeling og styrket konkurransekraft for våre deltagere. Deltagerne er i denne sammenheng både utstillere- og besøkende.

Vi Bygg Reis Deg jobber med kontinuerlig utvikling av Bygg Reis Deg messen, som arrangeres annethvert år. I år har vi møtt på ekstra utfordringer som følge av den pågående pandemien, men håper og tror at høsten blir bra og at vi igjen kan samle mange tusen mennesker fra byggenæringen. I den anledning er det ekstra gledelig at en bransjeorganisasjon som VA og VVS produsentene vil være med på laget og satser på oss, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg. De representerer en viktig varekategori og vil sammen med Rørentreprenørene Norge og andre utstillere fra samme bransje sørge for å dele nyttig kunnskap om alt som har med vann å gjøre.

VA og VVS produsentene består av mer enn 50 medlemmer som omsatte for over 9.milliarder i 2020. De vil ha en stor paviljong i hall B og vil sørge for at vi får et bredt utvalg av utstillere innen baderoms løsninger og infrastruktur for vannforsyning.

Vi har valgt å satse på en felles paviljong på Bygg Reis Deg 2021, fordi det gir en unik anledning til å presentere kvalitetsprodukter og løsninger for et større antall forhandlere og privatpersoner på en og samme arena sier daglig leder, Bjarne Haugland i VA og VVS produsentene (VVP). VVP-paviljongen vil inneholde et bredt spekter med kvalitetsprodukter som kjennetegnes av at de er godkjent for bruk i Norske byggverk. Et bredt utvalg av produkter som blant annet omfatter baderoms innredninger, kraner, dusjsystemer, toaletter både med og uten dusj, radiatorer, ulike rørsystemer for gulvvarme, rør i rør, avløpssystem og tidsriktige styringssystem som samlet sikrer både velvære og god økonomi for brukerne. Vi gleder oss til å møte både forhandlere og private kunder igjen og ønsker å bidra til utvikling av den største felles møteplassen for byggenæringen. Vi ser frem til å samarbeide med administrasjonen i Bygg Reis Deg om å fremme vårt fagområde avslutter Haugland.

Bygg Reis Deg arrangeres i år for 29.gang den 20-23 oktober på Norges Varemesse. Pr i dag er det 12 medlemmer som har meldt seg på fellesstanden. De tolv bedriftene er; Armaturjonsson, FM Mattsson, Mora Group, Grohe, Linn Bad, LK Systems, Lyngson, Optima Bad, Pipelife Norge, Roth Norge, Scala Bad, Uponor og Villeroy & Boch Norge.

For mer informasjon ta kontakt med:

Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS Produsentene på tlf 958 48 966 eller e-post bjarne.haugland@vavvs.no eller Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg på tlf. 957 68 899.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.