Norges varemesse_BRD

Utvidet åpningstid

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg 20-23 oktober 2021 er en messe som er åpen både for privatpersoner og profesjonelle aktører i alle yrkesgrupper i byggenæringen. Her er det med andre ord mange interessegrupper og mange ulike målsettinger blant våre utstillere. I den anledning ønsker styret i Bygg Reis Deg å legge til rette for økt tilgjengelighet ved å justere åpningstidene.

I sitt styremøte den 23.april vedtok styret at Bygg Reis Deg 2021 skal legge til rette for at de besøkende kan komme klokken 09.00 på hverdager og at vi skal ha langåpent på torsdag 21.oktober 2021 til klokken 20.00.Utstillerne vil bli oppfordret til å utvikle egne aktiviteter- og tilbud mot privatpersoner i tidsrommet torsdag kl 16.00 – 20.00 og hele lørdagen.

Vi registrerer at vi har et mangfold av utstillere som har mange ulike målgrupper sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø. Dette innebærer at noen henvender seg 100% mot profesjonelle aktører, andre mer 50/50 profesjonell og privat mens andre igjen henvender seg primært mot de private besøkende. Vi ønsker med denne justeringen å imøtekomme flere utstilleres ønsker og håper justeringen av åpningstider vil bli tatt godt imot både blant utstillere og besøkende. Vi vil nok ikke treffe alle ønsker 100%, men med over 500 utstillere og over 40.000 besøkende skal det godt gjøres. Vi skal i alle fall gjøre vårt for at opplevelsen blir så god som mulig for alle som besøker oss avslutter Nybø.

Åpningstider for Bygg Reis Deg 2021:

Onsdag 20.oktober kl 09.00 – 18.00

Torsdag 21.oktober kl 09.00 – 20.00

Fredag 22.oktober kl 09.00 – 18.00

Lørdag 23.oktober kl 10.00 – 18.00

Flere nyheter

Foamrox_montering

Foamrox kan levere tunell produkter med «IKEA» elementer

Industribedriften Foamrox fra Arendal var blant de nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris i 2019. De hadde utviklet et nytt konstruksjonsmateriale basert på resirkulert glass. Materialet er brannsikkert og vanntett, veier knapt en tidel av betong og gir meget lave klimagassutslipp både når det gjelder produksjon, transport og montering.

LES MER

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.