Norges varemesse_BRD

Utvidet åpningstid

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg 20-23 oktober 2021 er en messe som er åpen både for privatpersoner og profesjonelle aktører i alle yrkesgrupper i byggenæringen. Her er det med andre ord mange interessegrupper og mange ulike målsettinger blant våre utstillere. I den anledning ønsker styret i Bygg Reis Deg å legge til rette for økt tilgjengelighet ved å justere åpningstidene.

I sitt styremøte den 23.april vedtok styret at Bygg Reis Deg 2021 skal legge til rette for at de besøkende kan komme klokken 09.00 på hverdager og at vi skal ha langåpent på torsdag 21.oktober 2021 til klokken 20.00.Utstillerne vil bli oppfordret til å utvikle egne aktiviteter- og tilbud mot privatpersoner i tidsrommet torsdag kl 16.00 – 20.00 og hele lørdagen.

Vi registrerer at vi har et mangfold av utstillere som har mange ulike målgrupper sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø. Dette innebærer at noen henvender seg 100% mot profesjonelle aktører, andre mer 50/50 profesjonell og privat mens andre igjen henvender seg primært mot de private besøkende. Vi ønsker med denne justeringen å imøtekomme flere utstilleres ønsker og håper justeringen av åpningstider vil bli tatt godt imot både blant utstillere og besøkende. Vi vil nok ikke treffe alle ønsker 100%, men med over 500 utstillere og over 40.000 besøkende skal det godt gjøres. Vi skal i alle fall gjøre vårt for at opplevelsen blir så god som mulig for alle som besøker oss avslutter Nybø.

Åpningstider for Bygg Reis Deg 2021:

Onsdag 20.oktober kl 09.00 – 18.00

Torsdag 21.oktober kl 09.00 – 20.00

Fredag 22.oktober kl 09.00 – 18.00

Lørdag 23.oktober kl 10.00 – 18.00

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.