Utstillerkoder 2019 – Årets promotør

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Alle utstillere har mottatt sin unike besøks-kode på mail!

For at flest mulig skal bidra til å invitere flest har vi laget en konkurranse med 3 ulike kategorier hvor vinneren får ekstra promotering ved inngangene under årets messe. Vi har kalt konkurransen «årets promotør» og det er så enkelt som at alle som bruker koden er med i konkurransen.
Kategori 1: Vinneren er den utstilleren, som har flest registrerte besøkende.
Kategori 2: Vinneren er den utstilleren, som ikke har deltatt tidligere, som har flest registrerte besøkende.
Kategori 3: Vinneren er den utstilleren, som har deltatt tidligere utstillere, som kan vise til størst økning i antall registrerte besøkende i prosent.
Vi håper alle utstillere er godt i gang med å invitere kontakter i sitt nettverk og er med i konkurransen om «årets promotør» frem til konkurransen avsluttes 1. oktober. Bruk gjerne deres hjemmesider og Facebook for å invitere til besøk på Bygg Reis Deg 2019. Husk at det er gratis inngang for alle som har forehåndsregistrert seg som besøkende.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.