Grunnsteinen-for-suksess-er-lagt

Utstillerforum 16.oktober på Meet Ullevål

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg 2019 har som ambisjon å bidra til økt utbytte for våre utstillere. I den anledning inviterer vi til utstillerforum i forbindelse med fotball landskampen mellom Norge og Bulgaria på Ullevål stadion, tirsdag 16.oktober fra kl 16.00. Her vil du få innblikk i administrasjonens tanker om konsept og markedsføring, i tillegg til gode råd fra Norges Varemesse. Til inspirasjon har vi invitert Simen Staalnacke som forteller om sine erfaringer med events som markedsføringsverktøy. Simen er best kjent som gründer av Moods of Norway.

Vi i Bygg Reis Deg er svært glad for at vi allerede har mottatt bestillinger på mer enn 75% av arealet til neste års messe.
For at alle våre utstillere skal komme godt igang med planleggingen og øke sine muligheter til å lykkes under messen inviterer vi til utstillerforum tirsdag 16.oktober, nøyaktig ett år før messen åpner. Utstillerforumet arrangeres på Meet Ullevål.

Simen Staalnacke


Du vil få nyttige tips og innsikt i Bygg Reis Deg sine tanker rundt konsept, nye informasjonsverktøy og markedsføring. Du vil få veiledning fra Norges varemesse om hvilke tidsfrister man må huske, hva som er lurt å planlegge og hvordan man utvikler den perfekte standen.
Vi har valgt å legge vårt utstiller i tilknytning til fotball landskampen mellom Norges herrelag og Bulgaria . I den anledning kommer forbundets markedssjef Tom Fodstad og gir oss nyttig informasjon om arrangementet og kampen. Sist, men ikke minst kommer Simen Staalnacke, kjent som gründer av Moods of Norway. Han vil holde et inspirerende innlegg om hvordan man best benytter eventer i sin markedsføringsmiks. Her får du innblikk i hvordan man gjør det lille ekstra for å selge sine produkter og tjenester samt nyttig lærdom om Moods of Norway sine opp- og nedturer.
 
Da det er et begrenset antall plasser vil vi oppfordre deg til å melde deg på så raskt som mulig.  Utstillerforum er forbeholdt de som har meldt seg på som utstiller under Bygg Reis Deg 2019. Arrangementet er gratis og det er første mann til mølla som gjelder.
 

Program:

Kl. 16.00 Registrering ved inngang D i handlegaten. (se kart under)
Kl. 16.15  Velkommen ved Gunnar G. Nybø
Kl. 16.45 Andreas Ljones ved Norges Varemesse
Kl. 17.15  Kaffepause
Kl. 17.30 Presentasjon av Byggemappen som hjelpeverktøy til prosjektarbeidet knyttet til Bygg Reis Deg.
Kl. 17.45 Tom Fodstad fra NFF orienterer om «landskamp arrangementet» med fokus på mål, forberedelser, gjennomføring og evaluering.
Kl. 18.00 Simen Staalnacke og Moods of Norway brukte events som en sentral del av sin markedsføringsmiks. Her får vi gode tips i hvordan og hvorfor de valgte denne strategien og hva som er viktig ved innsalg av sine varer.
Kl. 18.45 Klubb Ullevaal åpner. Det serveres buffet, øl og mineralvann inne i møterommet 2 timer før kampstart og i pausen. Våre gjester får VIP plasser i 3 etasje.
Kl. 21.00 Fotball landskamp, Norge – Bulgaria: Les mer om landskampen her. 

Kart over Ullevål stadion:

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.