Partnermøte på Meet Ullevaal

Vil du bli utstiller og samarbeidspartner under Det Norske Byggemøtet?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi inviterer herved 10 bedrifter til å bli utstiller og samarbeidspartner under Det Norske Byggemøtet 2018.  Vi er på jakt etter bedrifter som ser nytten av vår målsetting om å bidra til økt samspill mellom bransjene i byggenæringen for å få en mer konkurransekraftig norsk bygg, anlegg og eiendomsnæring. Partneren må ha tro på at vi kan utvikle en mer bærekraftig byggeindustri i Norge.

Beskrivelse av Partnerkonseptet:

For å synliggjøre seg som samarbeidspartner og engasjere sine ansatte og kunder ønsker vi å tilby følgende aktiveringsmuligheter for våre samarbeidspartnere:

1.    Arrangere eget frokostmøte

Det er lagt opp til at hver av de 10 hovedsamarbeidspartnerne kan arrangere sitt eget frokostmøte. Her kan man presentere sin bedrift og sine løsninger, gjerne relatert til dagens konferanse. Hver enkelt partner leier da sitt eget konferanserom og står selv for servering via Meet Ullevaal. Arrangementet blir markedsført på lik linje med øvrig program dersom det er åpent for alle. (se illustrasjon av møterom under)

2.    Promotion Stands i konferansesalen

For best mulig eksponering er det lagt til rette for stands bakerst i møtelokalet, som gjør at det er mulig for eksponering både under møte og i pauser. Dette er i tilknytning til området hvor det blir servert lunsj. (se illustrasjon under)

3.    Arenareklame på stadion og på vei mot konferansesalen.

Samtlige samarbeidspartnere vil bli eksponert på LED-vegg og Led-boards inne på Ullevaal stadion som også er synlig i mingle områdene på Ullevål stadion. I tillegg får man mulighet til et arenaskilt på vei inn til konferansesalen. (se illustrasjon under)

4.    Synlighet i programmer og invitasjoner

Samtlige samarbeidspartnere vil bli eksponert i våre invitasjoner og programmer. I programmet ønsker vi også en halvsidens presentasjon av bedriften og en uttalelse om hvorfor det er viktig med samarbeid mellom bransjene i byggenæringen.

5.    Omtale i Bygg Reis Deg sine sosiale kommunikasjons kanaler

Samtlige samarbeidspartnere vil bli omtalt i våre sosiale kommunikasjons kanaler før og etter selve arrangementet. Pt. har Bygg Reis Deg mer enn 10.500 følgere på Facebook.

6.    Under konferansen

Samtlige samarbeidspartnere vil bli nevnt under gjennomføringen av selve konferansen.

7.    Deltagere på Det Norske Byggemøtet

Samtlige samarbeidspartnere vil få 8 plasser på Det Norske Byggemøtet som kan benyttes til egne ansatte eller kunder. I tillegg får man 25% rabatt på bestilling av flere delegatpass.  Dersom man ikke benytter seg av plassene må dette meldes til oss innen 1.oktober.

8.    Deltagelse under Bygg Reis Deg sitt utstillerforum den 16.oktober.

Samtlige samarbeidspartnere til Det Norske Byggemøtet vil få 2 plasser på utstillerforum den 16.oktober som gjennomføres i tilknytning til landskampen mellom Norge og Bulgaria.

9.    Eksponering utenfor Meet salen

Samtlige samarbeidspartnere vil bli eksponert med beachflagg på vei mot inngangen.

 
 

Pris for partnerkonseptet:

Pris på samarbeidspartner pakken er satt til NOK 120.000 eks.mva. Honoraret dekker som nevnt over deltagelse for 8 personer på Det Norske Byggemøtet den 17.oktober og deltagelse for 2 personer på Bygg Reis Deg sitt utstillerforum den 16.oktober.
 
Ta kontakt med administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø på e-post: ggn@byggreisdeg.no eller telefon 95768899 dersom du ønsker å bidra til utvikling av Det Norske Byggemøtet og legge tilrette for en mer bærekraftig norsk byggenæring.
 
Vi takker våre samarbeidspartnere:

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.