Utstiller innlogging

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

For å få en bedre oversikt og kommunikasjon i utstillerne sitt eget team og med oss, har vi valgt å ta i bruk Fonn Byggemappen. Dette er et informasjons verktøy hvor samtlige prosjektmedarbeidere kan få direkte tilgang til all nødvendig informasjon fra oss, og samtidig laste opp oppdaterte dokumenter, tegninger og bilder internt i deres egen mappe. Her har vi lagt all nødvendig informasjon og lagt til rette for at dere kan legge all intern informasjon på ett sted. Denne mappen er enkel å ta i bruk og enkel å dele.  Vi håper dette vil bidra til en bedre «byggeprosess» for planlegging, oppbygging og gjennomføring av Bygg Reis Deg messen 2019.
Følg instruksen i mailen vi har sendt alle utstillere for å logge dere inn på deres mappe og deretter kan du invitere samtlige prosjektmedarbeidere inn som medlemmer.
 INNLOGGING TIL BYGGEMAPPEN
 
Exhibitor LogIn at Fonn Byggemappen
Fonn Byggemappen is an information tool that gives project staff direct access to all the necessary information from us, and all documents, drawings and images within your group. We hope this will contribute to a better “construction process” for planning, developing and implementing Bygg Reis Deg 2019.
Please contact erik@fonn.io to get help with logging into this application that will help you to distribute all necessary information to your team.
 
Dersom du ønsker hjelp til å ta i bruk dette verktøyet er det bare å ta kontakt med:
Erik Nilsen på tlf. 982 123 64 eller epost: erik@fonn.io
Mats Hetling på tlf. 928 080 95 eller epost: mats@fonn.io
Jan Tore Grindheim på tlf. 984 545 18 eller epost: jantore@fonn.io

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.