Det Norske Byggemøtet 2017

UKE 42 kan bli byggenæringens «festivaluke» for lærevillige medarbeidere

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg har etablert Det Norske Byggemøtet for å skape en felles arena for medarbeidere i byggenæringen og øke fokus på næringens utfordringer.
Da vi startet det strategiske arbeidet med å videreutvikle Bygg Reis Deg for 2 år siden fant vi ut at mange følte behov for en felles næringsmøteplass. En næring som består av mer enn 300.000 arbeidstagere fordelt på nærmere 30.000 bedrifter og som er landets største fastlandsnæring bør ha en egen arena hvor man møtes og deler erfaringer og tilegner seg felles kunnskap.
Det resulterte i at vi etablerte Det Norske Byggemøtet, som ble arrangert samtidig som Bygg Reis Deg 18-21 oktober 2017. Det Norske Byggemøtet 2017 besto av 110 konferanser og seminarer med mer enn 4000 deltagere.
I tiden etter arrangementet har vi hatt møter med flere grupperinger i den hensikt å finne ut hvordan man kan få økt oppmerksomhet rundt de ulike yrkesgruppene og byggenæringens utfordringer.

UKE 42 setter vi fokus på byggenæringen

Det har resultert i at vi arrangerer konkurransen om Gullhammeren 2018 sammen med Bygg21 og at vi har besluttet å gjennomføre Det Norske Byggemøtet hvert år på onsdagen i uke 42. Samtidig har vi oppfordret samtlige bransjer, organisasjoner og bedrifter til å legge sine møteplasser i samme uke slik at vi utvider læringstilbudet for ansatte i hele Norge.
I praksis betyr det at man kan delta på en bransjemøteplass som VVS-Dagene 17-19 oktober, Norsk Betongdag 18-19 oktober, NOBB-konferansen 18-19 oktober, Building Green 17-18 oktober i tillegg til en næringsmøteplass, som Det Norske Byggemøtet. Er man tilreisende får man altså med seg enda flere læringsarenaer enn tidligere.

Visjonært program

Vi har lagt vekt på å utvikle et visjonært program, som skal vise frem de som gjør det best både i Norge og internasjonalt. Videre har vi et mål om å inspirere deltagerne til å se hvilke strategiske grep man må ta for at vi sammen skal bli bedre og prestere på topp internasjonalt nivå. Les mer om programmet her: program 2018
Vi håper at ansatte og ledere i byggenæringen over hele Norge vil ta turen til Det Norske Byggemøtet eller andre møteplasser for å tilegne seg ny kunnskap, slik at vi sammen kan utvikle verdens mest bærekraftige byggeindustri.

Vi tror at økt samspill motiverer til økt digitalisering som igjen fører til økt bærekraft og dermed en mer konkurransekraftig norsk byggenæring.

Vel møtt den 17.oktober.
 
Les mer om Det Norske Byggemøtet her: Det Norske Byggemøtet 2018
Les mer om VVS-Dagene her: VVS-Dagene
Les mer om Norsk Betongdag 2018 her: Norsk Betongdag 2018
Les mer om NOBB-konferansen her: NOBB-konferansen
Les mer om BuildingGreen her: BuildingGreen – Oslo
 
Vi takker våre samarbeidspartnere:

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.