Tuva-Mehammer1

Tuva Mehammer er ansatt som Salgs- og kommunikasjonskonsulent

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Tuva Mehammer er ansatt som Salgs- og kommunikasjonskonsulent i Bygg Reis Deg AS. Tuva skal bidra til at Bygg Reis Deg fylles opp med ambisiøse utstillere som ønsker å utvikle norsk byggenæring i en mer bærekraftig retning. Hun får oppgaven med å utvikle vår dialog med kunder og besøkende og bidra til at vi opprettholder posisjonen som byggenæringens viktigste møteplass.
Tuva er en faglig dyktig, ambisiøs, blid og hyggelig jente på 23 år. Hun er utdannet fra Høyskolen Kristiania og har bachelor innen salgsledelse og markedsføring.
Vi er svært glade for å ha Tuva med på laget. Hun vil bli en god og nyttig tilvekst for oss med kunnskap om hvordan vi kan nå bedre ut til yngre målgrupper. Det er hyggelig å kunne gi unge og ambisiøse mennesker som Tuva en sjanse til å tilegne seg erfaring fra en interessant næring som byggenæringen. Vi er sikker på at hun vil tilføre vårt lag ny kunnskap og følge opp våre kunder på en profesjonell måte. Vi gleder oss til å gjennomføre mange gode arrangementer i regi av Bygg Reis Deg sammen med Tuva.

Flere nyheter

Ensomhet i koronaens tid

På vår topplederkonferanse i høst snakket, Steinar Bjartveit om hvordan vi mennesker er sosiale vesener som trenger et fellesskap. Det er derfor viktig å tenke

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.