Kjetil Trædal Thorsen på Det Norske Byggemøtet 2020

Trenger du inspirasjon?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Kjetil Trædal Thorsen fra Snøhetta inspirerer deltagerne på Det Norske Byggemøtet 2020

Er du leder i byggenæringen og trenger faglig påfyll for å inspirere dine ansatte? Ta kontakt på brd@byggreisdeg.no om du vil kjøpe deg tilgang til innleggene om læring, samspill og inspirasjon fra topplederkonferansen 2020. #byggreisdeg#detnorskebyggemøtet#digitalisering#vibyggerbærekraft

Takk til våre samarbeidspartnere og støttespillere: Optimera ASMaxbo ProffStatsbyggMapeiBMI Group (Roofing & Waterproofing)Norgeseliten ASBygger’nBergene Holm ASIsola ASStandard Norge og Standard Online

Highlights fra Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen 2020

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.