Hunton stand 2017

Trenger du hjelp til utforming av standen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mange er godt i gang med forberedelsene til messen, men ikke alle har begynt å tenke på utformingen av selve standen. Derfor vil vi gjøre oppmerksom på at design avdelingen hos Norges Varemesse tilbyr designtjenester til våre utstillere.

Norges Varemesse tilbyr uforpliktende:

  • Kundemøte/teamsmøte hvor de henter inn brief og gjør en behovsanalyse.
  • Utarbeider designforslag basert på behov og budsjettrammer.
  • Setter opp forslag til fremdriftsplan for prosjektet.
  • Gir et nøyaktig kostnadsoverslag og utarbeider tilbud.

Kontakt design@messe.no for mer informasjon.

Visste du at?

På hver Bygg Reis Deg kåres det en vinner av beste stand. Her legges det vekt på helhetsinntrykk, stand-design, kommunikasjon av budskap, presentasjon/eksponering av produkter og tjenester, stoppeffekt, funksjonalitet og standbetjeningen. Med fokus på bærekraft og produktenes opprinnelse, stakk Hunton av med seieren i 2017. Standen ble designet av Norges Varemesse.
I 2019 var det Talgø Møre Tre som vant prisen for beste stand.

Talgø vant prisen for beste stand
Talgø Møre Tre vant prisen for beste stand i 2019

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.