Enova Etterisolering

Trenger ditt bygg eller bolig å etterisoleres?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Det snakkes mye om hvor energieffektive morgendagens hus skal bli, men fakta er ifølge Solveig Irgens i Enova at 80% av de bygg- og boliger som vi har i Norge i dag vil bestå i 2050.

Det snakkes mye om hvor energieffektive morgendagens hus skal bli, men fakta er ifølge Solveig Irgens i Entro AS at 80% av de bygg- og boliger som vi har i Norge i dag vil bestå i 2050. Det innebærer at mange av oss må utbedre og renovere de husene vi bor i nå for å kunne få et energieffektivt hus i fremtiden. I den anledning kan Enova komme med både tips og støtte til hvordan man gjør dette. Les mer om dette på deres nettsider her: https://www.enova.no/privat/alle-energitiltak/oppgradere-huset/etterisolering-/

Vår utstiller Bygg og Bevar skriver også om dette i en artikkel på deres nettsider i desember 2020.

Er du på jakt etter hvilken leverandør du skal bruke eller ønsker mer informasjon om etterisolering kan du også studere noen av våre utstillere sine produkter- og løsninger her:

Glava

Etterisolering kan gjøres både utenfra og innenfra. Bygningsteknisk er det en god løsning å isolere utenfra, også fordi det er lettere å gjøre jobben samtidig som huset fortsatt er beboelig. Husk vindsperre. Det er ikke isolasjonen i seg selv som isolerer, men den stillestående luften som oppstår inne i isolasjonen. Det er den viktige årsaken til at vi bruker vindsperre. Les mer her: https://www.glava.no/losninger/etterisolering-av-loft/etterisolering-av-yttervegg-copy

Hunton:

En fersk undersøkelse gjennomført av Respons Analyse på oppdrag fra forsikringsselskapet Fremtind viser at hele 21% av oss planlegger oppussinger og oppgraderinger sommeren 2020. Noe av det beste du kan gjøre for huset eller hytta er sannsynligvis å etterisolere. Det kan være lurt å få tilstanden på din bolig sjekket av en sakkyndig før du setter i gang med etterisolering. Husk at taket er den del av boligen som har størst varmetap og her er det enkelt å gjøre forbedringer. Les mer her: https://www.hunton.no/tips-og-rad/etterisolering/

Rockwool:

Isolering av yttervegger, tak og kalde loft er en enkel, billig og effektiv form for etterisolering. Isolering sikrer en bedre bokomfort uten trekk fra kalde vegger og reduserer utgiftene til oppvarming betraktelig. Les mer her: https://www.rockwool.no/verdt-a-vite/efterisolering/etterisolering-av-loft-yttervegger-og-tak/

Vacunor:

Etterisolering kan gjøre store utslag i boligers komfort og energiforbruk. Dessverre kan etterisolering være utfordrende med konvensjonell isolasjon da man risikerer å miste innvendig areal eller være nødt til å gjøre endringer på fasaden for å oppnå ønsket isolasjonsevne. Les mer her: http://www.vacunor.no/etterisolering-med-vakuumisolasjon/

Paroc:

Paroc produserer isolasjon av steinull, et naturlig holdbart og brannsikkert materiale. Vi tilbyr et komplett sortiment av produkter og løsninger for varme-, brann- og lydisolering av ytterveggertakgulv og grunn, samt bjelkelag og delevegger. Her finner du løsninger for all tradisjonell isolering av bygninger, både for nybygg og oppussing.

Les mer her: https://www.paroc.no/loesninger/byggisolering

Foto: Enova_Etterisolering

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.