Tor Inge Hjemdal er juryleder i Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Tor Inge Hjemdal, blir juryleder for Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Byggenæringens Innovasjonspris ble etablert av Bygg Reis Deg i 2011. Hensikten var å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring. Nå er juryen for årets konkurranse klar og juryleder blir administrerende direktør i DOGA, Tor Inge Hjemdal.

Norsk byggenæring er i stadig utvikling og hver dag jobber dyktige medarbeidere med å forbedre produkter og prosesser. Byggenæringens Innovasjonspris er etablert som en konkurranse hvor man ønsker å fremheve de gode og innovative løsningene som kan utvikle næringen i positiv retning. Nå er juryen klar og snart lanseres årets konkurranse.

Årets juryleder blir, administrerende direktør i Design og Arkitektur Norge (DOGA), Tor Inge Hjemdal. Hjemdal er utdannet sivilarkitekt fra NTNU, med utdanning innen arkitektur og urbanisme fra Illinois Institute of Technology i Chicago og Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo samt innovasjon og ledelse fra Haas business school ved Berkeley. Hjemdal brenner for utvikling av byggenæringen og sier følgende om årets prisutdeling:

Dette er en veldig viktig og ikke minst gjev pris. Noe både antall deltagere og de innovative løsningene som har blitt sendt inn tidligere år viser. Prisen bidrar til å vise frem at byggenæringa er av de mest innovative og både vil og kan bidra til å skape et mer bærekraftig samfunn. Jeg ser virkelig frem til å lede en meget kompetent jury og til å se alle de nyskapende løsningene som utvikles i næringa, avslutter Tor Inge Hjemdal.

Ny i årets jury er Krister Moen fra Innovasjon Norge.

Krister Moen

Jeg takket ja til å være del av juryen til Byggenæringens innovasjonspris fordi jeg brenner for bærekraftige innovasjoner i denne viktige næringen for Norges sier Moen. Med min innsikt i næringen så vet jeg at her finnes det gull: Dyktige folk i næringen står på hver dag for å omgjøre ideer til lønnsomme og bærekraftige produkter og tjenester. De beste må vi vise frem slik at de kan være forbilder for alle avslutter Moen.

Øvrige deltagere i juryen er:

Ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Ann Ingeborg Hjetland, administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes, bærekraftrådgiver i Grønn Byggallianse, Hege Schøyen Dillner, administrerende direktør i Virke Byggevarehandel, Aslaug Koksvik og teknisk sjef i Byggevareindustrien, Trine Dyrstad Pettersen.

Vil du lære mer om de 8 kandidatene som deltok under konkurransen i 2019 kan du se på presentasjonene fra Byggenæringens Innovasjonskonferanse her: https://youtu.be/eY4gay1wrZA

De 8 kandidatene er som følger i uprioritert rekkefølge: 

  • «Foamrox» levert av Foamrox AS i Arendal.
  • «Solstein – flat Skarpnes» levert av Sun-Net AS i Grimstad.
  • «BlueProof Green» levert av Protan AS i Drammen og Bergknapp AS i Sandnes.
  • «Concise Collection» levert av Talgø Møre Tre AS i Surnadal.
  • «Bim-kiosk» levert av Rufo AS fa Hovdebygda.
  • «Spacemaker» levert av Spacemaker AS i Oslo.
  • «Digital Byggevarehandel» levert av Gausdal Landhandleri AS på Lillehammer, Holte AS i Oslo og Logiq AS i Halden. 
  • «Papirløs byggeplass» levert av Statsbygg AS i Oslo. 

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.