Kjøkken velkommen

Tid for kjøkken

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Drømmer du om nytt kjøkken? Eller trenger du kanskje å oppgradere kjøkkenkrana? Uavhengig av om du ser etter tilbydere av komplette kjøkkenløsninger eller øvrig tilbehør til kjøkkenet ditt, så finner du det på Bygg Reis Deg i oktober. Her byr våre utstillere på inspirasjon, innovasjon, tips og råd til kjøkkenet ditt. Nedenfor finner du noen av dem som blir å finne i hall B under neste Bygg Reis Deg.

Kjøkken fra HTH

HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken bad og garderobe. I HTH sin egen kjøkkenguide får du enkelt svar på alle spørsmålene som dukker opp når kjøkkendrømmen skal bli virkelighet. Mens vi venter på neste Bygg Reis Deg kan du sjekke ut kjøkkenguiden som passer perfekt for deg som skal renovere eller skaffe nytt kjøkken.

Kjøkkenhette fra Røroshetta

Røroshetta skreddersyr kjøkkenhetter helt ned på millimeter nivå, og du får et funksjonelt design som pryder kjøkkenveggen. De er med på å sette den rette atmosfæren og sørge for ren luft i hjemmet. Behøver du inspirasjon? Sjekk ut Røroshetta sin inspirasjonsside her.

Benkeventilator fra BORA

Morten Engebretsen er en skandinavisk spesialdistributør av innovative kvalitetsprodukter innen kjøkken, storkjøkken og bad. I deres sortiment finner vi blant annet Bora Benkeventilator, en koketopp med integrert kjøkkenvifte. Med en cleanrate på 100 % fjerner BORA alt fett og matlukt rett ved platen. Vurderer du et kjøkken uten kjøkkenhette? Da bør du sjekke ut Bora sine 7 fordeler her.

En Quooker for enhver kjøkkensmak

Med Quooker får du et kvalitetsprodukt som både har funksjonalitet og design. Skal du skifte kjøkkenkran kanskje? Med kaldt, varmt og kokende vann fra samme kran gir Quooker nye muligheter. Til kaffe, te, matlaging og rengjøring. En enkel og sikker løsning til det moderne kjøkken som sparer tid, vann og strøm. På denne siden finner du en Quooker for enhver kjøkkensmak.

Kjølerom fra Thermocold

Som Norsk produsent av kjøleaggregater og kjølerom, lager Thermocold kjølerom til alle formål. De tilbyr Norske kvalitetsprodukter med fokus på levetid, kvalitet, miljø, funksjonelle løsninger og energibesparelse. Er du på jakt etter kjølerom eller drømmer du kanskje om vinrom eller vinkjeller? Da bør du besøke Thermocold på Bygg Reis Deg i oktober.

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.