The Heat is on, Byggenæringens Innovasjonspris 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Byggenæringens Innovasjonspris skal i år deles ut for femte gang og denne uken var juryen samlet for å gjennomgå kriteriene og bli enige om mål og ambisjoner for årets konkurranse. Også i år skal juryen ledes av Kristin Malonæs, direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge.


I 2017 kom juryen frem til 8 kandidater som kjempet om den gjeve utmerkelsen hvor Heatwork og produktserien CliWi gikk av med seieren. Den gang uttalte juryen følgende om vinneren:
«Byggenæringens Innovasjonspris 2017 gikk til en aktør som har jobbet innovativt for å møte morgendagens krav til en grønnere og smartere byggenæring. Vinneren har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder. De representerer mangfoldet i norsk byggenæring og fremstår som en god representant for norsk kvalitet og design. Vinnerens produkt bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med betydelig økonomiske og miljømessige gevinster”


For å se hvilken effekt produktlanseringen og prisutdelingen har hatt tok vi kontakt med markedsansvarlig i Heatwork, Kristin Markussen.
Vi har hatt en enorm interesse og føler at vi har fått utrolig mye oppmerksomhet rundt vår lansering av CliWi produktene. Vårt fokus på miljø og innovasjon har blitt lagt merke til både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Lokalt har folk fått øynene opp for at vi driver med mye mer enn teletining og nasjonalt har selveste Erna Solberg vært på besøk og klippet snora når vi sendte av gårde CliWi produkter, som skulle brukes til bekjempelse av skadedyr i betydelig varmere strøk enn i Narvik. Nå har vi kunder både i Afrika og på den franske rivieraen som bruker våre CliWi produkter. Dette har bidratt til at bedriften har fått flere ben å stå på og at flere og flere tar i bruk CliWi som byggvame og bidrar til utslippsfrie byggeplasser, sier Kristin Markussen.


Byggenæringens innovasjonspris har vi brukt i all markedsføring av bedriften og det har bidratt til mye oppmerksomhet, anerkjennelse og et godt omdømme for vår bedrift. I 2018 fikk bedriften Venstres miljøpris og ble kåret til «årets markedsfører i Narvikregionen» under OPPTUR konferansen. Dette sammen med god innsats av de ansatte i selskapet har bidratt til at vi har levert god utvikling og gode resultater de to siste årene.
Vi er glade for at vi meldte oss på konkurransen og vil oppfordre alle som sitter med en innovativ løsning for en mer bærekraftig byggenæring til å delta avslutter Markussen.
Konkurransen om Byggenæringens innovasjonspris 2019 lanseres i neste uke og har søknadsfrist 1.juni.


FAKTA OM CliWi og deres reaksjon på å få tildelt Byggenæringens innovasjonspris 2017
”Dette er veldig gøy for HeatWork, og vi er ydmyk og stolt over å være en av de nominerte. Navnet CliWi står for «Climate Winner» – klimavinneren, og alt av teknologi, design og merkevare utvikles i Narvik. At vi nå har fotfeste i bransjen med en helt nyutviklet og patentert vekslerteknologi er stort for selskapet. Dette bekrefter vår tro på at CliWi er en innovativ produktserie, som er med å sikre det grønne skifte byggenæringen og flere andre bransjer står ovenfor. Kundene oppnår en miljøvennlig, smart og effektiv måte å veksle energi på, som allerede i dag utgjør en forskjell for å nå målene om utslippsfrie byggeplasser”, sier Kristin Markussen, markedsansvarlig i Heatwork.
Produktet leverer ren og jevnt fordeling av varme/tørk uten brente partikler, avgasser, lukt, fukt og et HMS-vennlig brukersnitt for alle entreprenører innen bygg og anlegg. CliWi er enkel og smidig, med forbedrede brukerfordeler som vekt og kapasitet sammenlignet med tilsvarende løsninger. CliWi er ikke bare en midlertidig varmeløsning, ved for eksempel oppføring av bygg, men kan også tilkobles som en permanent løsning i haller, produksjonslokaler, anlegg og annet.
Teknologien har allerede blitt adoptert av bygg-og anleggsbransjen, fjernvarme og skadedyrindustrien. Gjennom forbedret miljø og lavere kostnader vil brukerne kunne skaffe seg store fordeler, og tilpasse seg de nye miljøkravene gjennom kort omstilling og bidra til fremtidens utslippsfrie byggeplasser.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.