talgobestestand-1440x810

Talgø Møre Tre fikk prisen som beste stand

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det var en rørt Marketingsjef, Heid Snekvik, som idag mottok prisen for beste stand fra administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø.  Juryen besto av Trine Dyrstad Pettersen fra Byggevareindustriens forening  og Aslaug Koksvik fra Virke Byggevarehandel. De fremhever vinnerens utforming og funksjonalitet. Vinneren utnytter utstillingsområdet på en smart og spennende måte og skaper gode møteplasser som innbyr til salg og samtaler, på bakkenivå og i høyden. Årets vinner bruker sjarm, humor og nøkternhet som en del av kundemøtet og gjør utstillingen elegant, lett å besøke og lett å like. Vinneren er opptatt av bærekraft og viser frem produktene på en innbydende og effektiv måte.  Bygg Reis Deg gratulerer!
 

Flere nyheter

Våre drømme forsider

Våre Byggstemmer har i sommer- og høst blitt intervjuet om fremtidsutsiktene for byggenæringen. I den anledning har vi spurt dem om hvilken drømmeforside hver enkelt

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.