Carl Otto Løvenskiold

Takk og på gjensyn

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Så har vi gjennomført Det Norske Byggemøtet for 2.gang og kan konkludere med at vi er kommet for å bli.


Det snakkes i flere faglige forum i byggenæringen om at vi MÅ samarbeide bedre, vi MÅ komme i gang med planleggingen tidligere, vi MÅ inkludere flere i tidligfasen av et byggeprosjekt og sist men ikke minst vi MÅ digitalisere sammen. Alt dette for å kunne levere mer effektive og bærekraftige byggeprosesser.
Ja da er det naturlig at vi i Bygg Reis Deg, MÅ lage en konferanse for alle de som MÅ utvikle seg. For vår misjon er å utvikle og markedsføre møteplasser, som bidrar til økt kunnskapsdeling og konkurransekraft for deltagerne.


Det er også naturlig at vi forsøker å lage et program som motiverer og inspirerer til å vise HVORDAN vi skal få det til. For det er akkurat det vi gjør med Det Norske Byggemøtet.
Her ønsket vi å bidra til at folk deler sin kunnskap og bygger bro mellom dyktige ansatte i ulike bransjer, som har det til felles at man ønsker å utvikle en mer effektiv byggeprosess og en mer bærekraftig norsk byggenæring.


Så når vår styreleder Carl Otto Løvenskiold sier; «Det Norske Byggemøtet har kommet for å bli» så gjenspeiler det den opplevelsen vi ser at deltagerne har hatt. For på årets møte løftet vi frem de gode eksemplene og visjonære tankene om hvordan vi i fellesskap kan utvikle næringen. Vi inviterte foredragsholdere fra inn- og utland til å belyse hvordan de beste jobber og dele sin kunnskap med oss.
Når vi ser på deltagerundersøkelsen får vi tilbakemelding om at 78% av deltagerne syntes møtet var svært relevant eller relevant for sin rolle. Noen av deltagerne sa: «Meget viktig arena for motivasjon, mål og strategier for en bærekraftig fremtid» og «Viktig å møte likesinnende, bygge relasjoner, utveksle erfaringer, lære hvordan vi kan påvirke bransjen fremover».

Videre leser vi at 81% er svært fornøyd eller fornøyd med årets arrangement så da føler vi oss trygge på at dette er en møteplass som er kommet for å bli. Derfor sier vi takk for deltagelse og tilbakemeldinger og på gjensyn den 16. oktober 2019 under neste års Bygg Reis Deg.
Dersom du ikke fikk med deg årets konferanse kan du se innleggene her: Presentasjonene på Det Norske Byggemøtet 2018.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.