3N7A9893

Sveinung og Lars Jacob kommer til Det Norske Byggemøtet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen forsker på bærekraftige forretningsmodeller og har skrevet boken RESTART. I dette innlegget vil de snakke om hvordan byggenæringen må utvikles fra et forretningsmessig og bærekraftig ståsted. De kommer med konkrete eksempler på hvordan byggenæringen kan utvikle nye bærekraftige forretningsmodeller. Lær mer om RESTART her .
 
Vi takker våre samarbeidspartnere:

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.