Frizoe-Engros-1440x810

Støtt Barnekreftforeningen ved å delta på Fritzøe Engros sin auksjon her på Bygg Reis Deg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

I dag er siste åpningsdag for Bygg Reis Deg 2019, og i den forbindelse akusjonerer vi bort dette fantastiske møbelet – et tverrsnitt av én stor eikestamme. Sprekker er fylt med grønnsvart støpeepoxy, og kombinasjonen tre/epoxy gir en nydelig effekt. Møbelet auksjoneres bort til inntekt for Barnekreftforeningen.
Bordet er 250cm langt og i varierende bredde. Det er omhyggelig pusset og støpt av ildsjeler i Fritzøe Engros AS. Ved siden av plateprodukter, gulv og kvalitetstrelast importerer vi fra tid til annen tverrsnitt av forskjellige treslag på bestilling fra snekkerverksteder rundt om i landet.

Fritzøe Engros vil donere salgsbeløpet uavkortet til Barnekreftforeningen. Barnekreftforeningen jobber med forskning, støtte- og trivselstilbud, informasjon og påvirkning som kan tilføre lyspunkter i hverdagen til familier med barn som er rammet av kreft.
Auksjonen avsluttes lørdag 19. oktober kl. 17. Bordet må hentes lørdag mellom kl. 17 og 18 ved vår stand på Bygg Reis Deg (Norges Varemesse, Lillestrøm), eller søndag den 20. mellom kl. 12 og 14. Det medfølger ben til den ene siden om ønskelig.
Budgivningen foregår i kommentarfeltet til denne teksten
Utropsprisen er kr. 5 000,-.
Besøk oss gjerne på vår stand C02-24 for å se bordet!

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.