bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

Ifølge FHI sitt vaksineringsscenario fra 12.mars 2021 skal alle over 18 år ha fått tilbud om første vaksine i juli så da er det bare å glede seg til å møtes på Bygg Reis Deg.

Bygg Reis Deg dekker mange varekategorier og bransjer

På Bygg Reis Deg finner man mange nyttige utstillere for Bygg, Bolig og anleggsutvikling. Nedenfor ser du hvilke hovedkategorier som er mest interessant for de besøkende. Her ser vi blant annet at det er stor interesse for varekategoriene dører, vinduer og fasadeløsninger. I den anledning er det med glede vi kan nevne at Glass- og Fasadeforeningen har bestilt en stor paviljong som er plassert i hall B. I denne hallen vil du også finne en stor VVS paviljong hvor VVS produsentene presenterer siste nytt innen deres kategorier. Det passer godt i kombinasjon med Rørentreprenørene Norge sin stand i samme hall som viser hvor viktig det er å bruke skikkelig fagfolk når man skal utføre jobben. Skikkelige fagfolk finner du også i hall E hvor Malermestrenes Landsforbund arrangerer NM i maling. Med andre ord er det mye å glede seg til på årets messe.  Uansett om du er på jakt etter kjøkken, bad, grunnmur, verktøy, gulv, isolasjon, tak, dører eller vinduer så finner du det hos oss. Vi har utstillere fra A-Å som kan gi deg gode råd for dine byggeprosjekter.

Besøksundersøkelse
Besøksundersøkelse mars 2021

Hos oss får du høre om de siste produktnyheter og innovative løsninger

På Bygg Reis Deg finner du mange relevante konferanser og seminarer. Her kan du møte innovative leverandører og produsenter somforteller deg om det siste deres bedrift eller bransje har å by på. I disse dager jobber vi med å utforme årets seminar program. I vår undersøkelse har de besøkende gitt tilbakemelding om at de primært ønsker å få med seg seminarer om produktnyheter og innovative løsninger. Dersom din bedrift har innspill til programmet, er du velkommen til å ta kontakt med oss på brd@byggreisdeg.no.

Har du spørsmål til undersøkelsen er du velkommen til å ta kontakt med Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg, på ggn@byggreisdeg.no

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.