Stanleyblackanddecker2

Stanley Black & Decker på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Stanley Black & Decker er verdens største produsent av elektriske håndverktøy. 


Denne høsten lanserte DEWALT en banebrytende nyhet – et effektivt 54V-batteri med en kjøretid på hele 12Ah som er kompatibel med hele FLEXVOLT-sortimentet. Batteriet bygger videre på batteriplattformen som ga byggebransjen nye muligheter med trådløs frihet og eksepsjonell kraft. 12Ah batteriet gir enda bedre kjøretid, ytelse og produktivitet. Det er ekstra godt egnet for kapp-gjærsager, sirkelsager, miksere og kompressorer. Kapasiteten er sammenlignbar med en 230V strømkabel, og med et fulladet batteri er det for eksempel mulig å gjøre 136 kapp i et 16mm armeringsjern.
Under Bygg Reis Deg 2019 vil man ha mulighet til å teste ut XR FLEXVOLT produktene deres og den eksepsjonelle kraften. Stanley Black & Decker gleder seg til å få besøk av deg neste år!
 


Foto: Stanley Black & Decker

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.