administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø

Stå på vilje, Norgesferie og smittevernregler i fokus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Når vi nå går inn i sommerferien er det etter en vår som de færreste av oss kunne spå og ingen av oss har opplevd maken til. Vi er inne i et verdensomfattende «jordskred» som har påvirket alle mennesker og alle verdensdeler. Konsekvensene er enorme for folk flest, men sammenlignet med mange andre land er vi i Norge tross alt i en bedre posisjon enn de fleste.

Vi er privilegerte som har en «lommebok» som kan bidra med redningspakker både for privatpersoner og bedrifter. Vi er privilegerte som har høy kunnskap i befolkningen og bedrifter som kan snu seg raskt. Vi har politikere som har turt å ta ansvar og gått foran med samarbeid, ydmykhet og tydelighet i forhold til de utfordringene vi har stått midt oppe i.

Summen av dette har gitt meg energi og tro på at vi skal klare å komme styrket ut av denne situasjonen.

Da jeg for noen uker siden var med å intervjue, administrerende direktør Rolf Thorsen i Selvaag Bolig fikk jeg en unik følelse av stolthet og stå på vilje. Thorsen fokuserte på kraften i folks viljestyrke og mente at denne viljekraften er sterkere enn alle negative prognoser. Dette sier meg at det er viktigere enn noensinne at vi i Bygg Reis Deg fokuserer på de positive meningsbærerne, har fokus på at «tankens makt» er sterkere enn de dystreste spådommer og at viljestyrken til å klare store utfordringer overvinner vår frykt for å mislykkes.

Det gir meg styrke til å tenke positivt og gi meg energi til å fremme økt samarbeid og stå på vilje for å komme oss gjennom denne vanskelige situasjonen.

Når jeg under den digitale «Byggedagene konferansen» i dag (25.juni 2020) hørte kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup si at innovasjon, samarbeid og ny kompetanse er helt avgjørende for å bidra til en mer bærekraftig byggenæring gir det meg også ekstra energi og inspirasjon til å jobbe med utvikling av møteplasser som sprer kunnskap om nettopp dette.

Derfor gleder jeg meg til å invitere toppledere fra ulike bransjer til Det Norske Byggemøtet sin topplederkonferanse den 13.oktober hvor både innovasjon, samarbeid og digitalisering skal belyses og diskuteres.

I mellomtiden blir det fokus på Norgesferie og ikke minst sørge for at vi fortsetter dugnaden med å følge smittevernreglene så godt vi kan. Det viktigste vi kan bidra med nå er å holde smittefaren under kontroll og minske faren for at vi igjen må stenge ned landet vårt. Vi må bruke de mulighetene vi har til å få fart på alle hjulene i norsk næringsliv slik at flest mulig kommer tilbake til bærekraftige arbeidsplasser. Hvis alle bidrar litt og tar de gode valgene er jeg sikker på at vi sammen kan skape en enda bedre fremtid for landet vårt generelt og byggenæringen spesielt.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.