På innsiden av varebil

Snart må alle nye hus og hytter være klargjort for lading av elbiler

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
I dag sendte vår utstiller, Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) ut et forslag til høring om endring i byggeteknisk forskrift slik at nye bygg skal gjøres klare for lading av elbiler

I dag sendte vår utstiller, Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) ut et forslag til høring om endring i byggeteknisk forskrift slik at nye bygg skal gjøres klare for lading av elbiler. (https://dibk.no/regelverk/horinger/hoyringar/forslag-til-endringer-i-byggteknisk-forskrift–1-2-og-8-8-om-ladeklare-bygg/)  Det innebærer at det om noen måneder kan bli ulovlig å bygge boliger som ikke er klargjort for lading av el-biler. Hensikten er å få enda flere til å investere i el-bil ved at det er en god infrastruktur for lading både offentlig og privat.

Ladeprodukter og elbiler vil være høyaktuelle produkter å belyse på messen i oktober

På Bygg Reis Deg møtes både private og profesjonelle aktører fra bygg-, bolig-,eiendom- og anleggsbransjen. I anledning det nye forslaget og et økt behov for flere ladepunkter, oppfordrer vi særlig aktører som kan tilby ladestasjoner for boliger og sameier til å stille ut sine varer på Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober i 2021. Ladeprodukter og elektriske yrkesbiler vil være høyaktuelle produkter å belyse på messen i oktober. Vi oppfordrer derfor alle produsenter og leverandører av slike produkter om å ta kontakt.

Dersom du ønsker å melde på din bedrift er du velkommen til å ta kontakt med oss på brd@byggreisdeg.no eller tlf. 23114490 eller legge inn bestilling her: Påmeldingsmodul

Les mer om forslaget her:

DIBK: https://dibk.no/regelverk/horinger/hoyringar/forslag-til-endringer-i-byggteknisk-forskrift–1-2-og-8-8-om-ladeklare-bygg/

Bygg.no : https://www.bygg.no/article/1454743

NRK: https://www.nrk.no/norge/1.15318304

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.