På innsiden av varebil

Snart må alle nye hus og hytter være klargjort for lading av elbiler

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
I dag sendte vår utstiller, Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) ut et forslag til høring om endring i byggeteknisk forskrift slik at nye bygg skal gjøres klare for lading av elbiler

I dag sendte vår utstiller, Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) ut et forslag til høring om endring i byggeteknisk forskrift slik at nye bygg skal gjøres klare for lading av elbiler. (https://dibk.no/regelverk/horinger/hoyringar/forslag-til-endringer-i-byggteknisk-forskrift–1-2-og-8-8-om-ladeklare-bygg/)  Det innebærer at det om noen måneder kan bli ulovlig å bygge boliger som ikke er klargjort for lading av el-biler. Hensikten er å få enda flere til å investere i el-bil ved at det er en god infrastruktur for lading både offentlig og privat.

Ladeprodukter og elbiler vil være høyaktuelle produkter å belyse på messen i oktober

På Bygg Reis Deg møtes både private og profesjonelle aktører fra bygg-, bolig-,eiendom- og anleggsbransjen. I anledning det nye forslaget og et økt behov for flere ladepunkter, oppfordrer vi særlig aktører som kan tilby ladestasjoner for boliger og sameier til å stille ut sine varer på Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober i 2021. Ladeprodukter og elektriske yrkesbiler vil være høyaktuelle produkter å belyse på messen i oktober. Vi oppfordrer derfor alle produsenter og leverandører av slike produkter om å ta kontakt.

Dersom du ønsker å melde på din bedrift er du velkommen til å ta kontakt med oss på brd@byggreisdeg.no eller tlf. 23114490 eller legge inn bestilling her: Påmeldingsmodul

Les mer om forslaget her:

DIBK: https://dibk.no/regelverk/horinger/hoyringar/forslag-til-endringer-i-byggteknisk-forskrift–1-2-og-8-8-om-ladeklare-bygg/

Bygg.no : https://www.bygg.no/article/1454743

NRK: https://www.nrk.no/norge/1.15318304

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.