Skreddersydd besøksundersøkelse

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har i år valgt Sponsor Insight til å gjennomføre utstiller-og besøksundersøkelse. I den anledning er det mulig for utstillere (inntil 30 stk) å koble seg på med egne spørsmål for å få en skreddersydd analyse for din deltagelse.
Sponsor Insight er Nordens største analyse- og rådgivningsselskap innen sports – og eventmarkedsføring og har lang erfaring fra å måle effekter fra store publikumseventer og festivaler. Dersom du er opptatt av å måle og dokumentere effekter av markedsaktiviteter er det bare å ta kontakt med Espen Meland på espen@sponsorinsight.no eller Vegard Arntsen på vegard@sponsorinsight.no

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.