JCP_2020

Skal du lykkes på messen trenger du gode hjelpere – Team JCP er klare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg jobber med kontinuerlig utvikling og ønsker å gjøre det vi kan for at både utstillere- og besøkende opplever god nytte av å besøke oss. I den anledning har vi justert litt på mannskapet og engasjert reklame- og eventbyrået JCP til å hjelpe oss å utvikle- og markedsføre aktiviteter som gjør vår messe enda mer attraktiv.

Vi ser av våre utstilleranalyser at de som jobber med god planlegging av standen, invitasjoner og aktiviteter er de som lykkes aller best med sin deltagelse. Dersom du trenger hjelp til tegning- og utvikling av standen eller en plan for kommunikasjon knyttet til din deltagelse er det bare å ta kontakt med JCP sitt team. De sitter klare til å hjelpe deg og kan knytte dine aktiviteter opp til messens fokusområder.  Ta kontakt med Managing Director Lars Grorud på telefon 982 99 904 eller e-post lars.grorud@jcpnordic.com

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.