JCP_2020

Skal du lykkes på messen trenger du gode hjelpere – Team JCP er klare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg jobber med kontinuerlig utvikling og ønsker å gjøre det vi kan for at både utstillere- og besøkende opplever god nytte av å besøke oss. I den anledning har vi justert litt på mannskapet og engasjert reklame- og eventbyrået JCP til å hjelpe oss å utvikle- og markedsføre aktiviteter som gjør vår messe enda mer attraktiv.

Vi ser av våre utstilleranalyser at de som jobber med god planlegging av standen, invitasjoner og aktiviteter er de som lykkes aller best med sin deltagelse. Dersom du trenger hjelp til tegning- og utvikling av standen eller en plan for kommunikasjon knyttet til din deltagelse er det bare å ta kontakt med JCP sitt team. De sitter klare til å hjelpe deg og kan knytte dine aktiviteter opp til messens fokusområder.  Ta kontakt med Managing Director Lars Grorud på telefon 982 99 904 eller e-post lars.grorud@jcpnordic.com

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.