Bygg Reis Deg-messen
20 - 23 Oktober 2021

0
Kvadratmeter
0 +
Utstillere
0 +
Besøkende
0 +
Seminarer

DETTE SIER VÅRE UTSTILLERE

Previous
Next

PRISER PER KVM

Alle priser eks. mva
  • 12-49 kvadratmeter NOK 2590
  • 50-99 kvadratmeter NOK 2530
  • 100+ Kvadratmeter NOK 2480
  • Uteområde NOK 810
  • Registrerings- og administrasjonsavgift NOK 6500

PRAKTISK INFO

MØTEROM

Trenger du møterom under Bygg Reis Deg? Bygg Reis Deg samarbeider med Thon Hotel Arena som kan tilby møterom i ulike størrelser.

LES MER

SISTE NYTT

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER
Woodline foldedør Solarlux

Frihet og sikkerhet i ett produkt

Bred åpning med maksimal sikkerhet: Glassfoldedøren fra vår utstiller Solarlux oppnår ikke bare motstandsklasse RC2 for aluminiumsvarianten. Også varianten av tre garanterer nå god innbruddssikkerhet

LES MER

VI HAR FORTSATT PLASS DIN TIL BEDRIFT

Send inn påmeldingsskjema og vi kontakter deg med forslag til plassering.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.