Servering på Norges Varemesse

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kundelunsj?
Ved inngang vest har vi en hyggelig buffetrestaurant hvor du kan bestille bord. Vi holder åpent fra 11-16.00 onsdag-fredag.
Catering til stand:
Vedlagt finner du vår cateringmeny om du ønsker å servere dine kunder fra egen stand.
CATERINGMENY
 
Handlekonto:
Hos oss kan dere opprette en felles handlekonto for alle ansatte. Da sender vi en samlefaktura i etterkant.
Denne kontoen kan benyttes i alle restauranter på Norges Varemesse. Oppgi fullt firmanavn, fakturaadresse og org. Nummer. Forutsetningen for handlekonto er at man er kredittgodkjent. Da vil du få tilsendt en 4-sifret kode som må oppgis ved hvert kjøp. Det er da opp til deres firma hvor mange som får tilgang til koden. Alle som handler på kontoen må signere med fullt navn og vite firmanavnet kontoen er opprettet i. Frist for søknad om handlekonto er: Mandag 14 Oktober.
Alle henvendelser sendes til Helene Rustad på arena.messe@olavthon.no

Flere nyheter

Våre drømme forsider

Våre Byggstemmer har i sommer- og høst blitt intervjuet om fremtidsutsiktene for byggenæringen. I den anledning har vi spurt dem om hvilken drømmeforside hver enkelt

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.