Det Norske Byggemøtet 2017

Seminarer for enhver rolle i byggeprosessen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det Norske Byggemøtet blir gjennomført for 3 året på rad og vil i år bli presentert på 4 ulike scener på Bygg Reis Deg.
Det Norske Byggemøtet er en møteplass for alle bransjer, roller og faser i byggenæringen. Her forsøker vi å utvikle relevante faglige innlegg som bidrar til økt kunnskap om hvordan man kan ta i bruk dagens løsninger for å få et mer effektivt, lønnsomt og bærekraftig byggeprosjekt.
Vi har i den senere tid invitert utstillere og ulike fagmiljøer til å komme med sine innspill til hvilke seminarer man ønsker at vi utvikler. Summen av disse innspillene danner grunnlag for at vi skal kunne presentere en skreddersydd seminar- og konferanse meny som bidrar til at hver enkelt medarbeider i en byggeprosess skal finne minst ett relevant faglig innlegg på Bygg Reis Deg.
Jeg håper vi lykkes i å utvikle en faglig sterk meny og at du som besøkende får maksimalt utbytte av din deltagelse på årets Bygg Reis Deg og Det Norske Byggemøtet, 16-19 oktober. Innleggene vil bli presentert på 4 åpne scener fordelt i hall A, D og E.
Har du ett tema du mener vi bør ta opp er det bare å melde til oss på e-post: brd@byggreisdeg.no

Flere nyheter

Utvidet åpningstid

Bygg Reis Deg 20-23 oktober 2021 er en messe som er åpen både for privatpersoner og profesjonelle aktører i alle yrkesgrupper i byggenæringen. Her er

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.