Tuva Mehammer

Se programmet til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Den er en glede å presentere programmet for årets topplederkonferanse. Her har vi samlet artikler fra våre byggstemmer og samarbeidspartnere. I tillegg presenterer vi et utdrag fra de to rapportene som skal danne grunnlag for diskusjonen om nye forretningsmodeller og digitalt veikart 2.0.

Våre Byggstemmer er innflytelsesrike mennesker i byggenæringen, som har stilt opp i løpet av sommeren og delt sine meninger og kunnskap med oss. Du kan lese- og høre mer om hva de har på hjertet her: Byggstemmer

Rapporten om Digitalt Veikart 2.0 finner du her: Digitalt Veikart 2.0 og rapporten om nye forretningsmodeller her: Æra-rapporten

Vil du bla deg igjennom programmet er det bare å gjøre det her: Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen

Ønsker du å melde deg på topplederkonferansen kan du gjøre fortsatt gjøre det ved å gå inn på vår påmeldingsside HER

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.