Tuva Mehammer

Se programmet til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Den er en glede å presentere programmet for årets topplederkonferanse. Her har vi samlet artikler fra våre byggstemmer og samarbeidspartnere. I tillegg presenterer vi et utdrag fra de to rapportene som skal danne grunnlag for diskusjonen om nye forretningsmodeller og digitalt veikart 2.0.

Våre Byggstemmer er innflytelsesrike mennesker i byggenæringen, som har stilt opp i løpet av sommeren og delt sine meninger og kunnskap med oss. Du kan lese- og høre mer om hva de har på hjertet her: Byggstemmer

Rapporten om Digitalt Veikart 2.0 finner du her: Digitalt Veikart 2.0 og rapporten om nye forretningsmodeller her: Æra-rapporten

Vil du bla deg igjennom programmet er det bare å gjøre det her: Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen

Ønsker du å melde deg på topplederkonferansen kan du gjøre fortsatt gjøre det ved å gå inn på vår påmeldingsside HER

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.