Tuva Mehammer

Se programmet til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Den er en glede å presentere programmet for årets topplederkonferanse. Her har vi samlet artikler fra våre byggstemmer og samarbeidspartnere. I tillegg presenterer vi et utdrag fra de to rapportene som skal danne grunnlag for diskusjonen om nye forretningsmodeller og digitalt veikart 2.0.

Våre Byggstemmer er innflytelsesrike mennesker i byggenæringen, som har stilt opp i løpet av sommeren og delt sine meninger og kunnskap med oss. Du kan lese- og høre mer om hva de har på hjertet her: Byggstemmer

Rapporten om Digitalt Veikart 2.0 finner du her: Digitalt Veikart 2.0 og rapporten om nye forretningsmodeller her: Æra-rapporten

Vil du bla deg igjennom programmet er det bare å gjøre det her: Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen

Ønsker du å melde deg på topplederkonferansen kan du gjøre fortsatt gjøre det ved å gå inn på vår påmeldingsside HER

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.