Exact_stand_2019

Savner du Bygg Reis Deg messen? Ta en titt her!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

For de av dere som savner Bygg Reis Deg messen og som gleder seg til neste års messe kan dere ta en titt på vår digitale tvilling. Den ble produsert av våre utstillere Miris (www.miris.com) og Exact (www.teamexact.com) og viser hvordan de kunne scanne og lage en digital tvilling av messen.

Vi i Bygg Reis Deg er opptatt av å vise med handling hva som er viktig for aktørene i byggenæringen. Det er bakgrunnen for at vi ville lage en digital tvilling av fjorårets messe. Den viser hvor nyttig det kan være å scanne et hus eller en utstilling i vårt tilfelle for å kunne gå tilbake og se på det fysiske bygget og legge inn teknisk informasjon om de ulike komponentene eller utstillerne for vår del. Vi har ikke lagt inn informasjon om alle utstillere, men har laget noen eksempler.

Dersom du var besøkende og ønsker å finne en utstiller fra forrige messe eller er utstiller og trenger inspirasjon til hvordan du skal utforme standen deres på neste messe kan dere ta en titt her: https://byggreisdeg.iv.navvis.com/

Slik beveger du deg i den digitale tvillingen:

  1. Åpningsbilde starter ved inngang Vest.
  2. Legg inn utstillernavnet i søkefeltet øverst til venstre eller beveg deg rundt i hallen med markøren over miniatyrbildet nederst i høyre hjørne.
  3. Deretter trykker du på det stedet i utstillingen som du vil se nærmere på.
  4. Da ser du at det store bilde guider deg dit du ville.
  5. Da kan du bevege deg i det store bilde på samme måte som i Google maps ved å scrolle (zoome inn og ut) deg nærmere og lenger fra.
  6. Naviger deg rundt i hallen ved å trykke på de runde prikkene på gulvet. Den runde prikken med pil beveger deg i riktig retning.

Er du nysgjerrig på hvordan du kan scanne ditt eksisterende bygg eller lage en digital tvilling kan du ta kontakt med Tom Holbein hos Miris på tlf. 91 88 7337 eller Radoslaw Raczynski i Exact på tlf. 48 84 48 54

Fakta om EXACT

EXACT er en komplett leverandør av oppmålingstekniske tjenester. Vi leverer landmåling og datafangst med riktig kvalitet og til riktig tid. Vår kunnskap bruker vi til å hjelpe våre kunder slik at innsamlede data blir tilrettelagt og anvendt på best mulig måte.

Fakta om MIRIS

MIRIS/KeyChain er digital tvilling plattform der man samler data fra aktører til byggene og bevarer data brukerstyrt i nettsky- som en digital speiling av det fysiske bygget/ eiendommen.

Her starter oppbyggingen av byggets digitale tvilling med Maskinlæring, Maskin til Maskin koblinger(IoT), Tverrfaglig leveranse-/kommunikasjon-plattform- Alt i web basert løsning for innsyn i data (BIM, Punktskyer, Filmer, Bilder, Dokumenter, Ai, etc.) Digital tvilling i KeyChain skal gi bygget verdiøkning gjennom optimalisering av forvaltning, drift og vedlikehold i tverrfaglig digital modell basert på fakta.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.