VB08036-1440x810

Salget øker – hele 60% solgt til Bygg Reis Deg 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
I skrivende stund har vi passert 60% dekning til Bygg Reis Deg messen i 2021. Det er svært gledelig å se at det er stor pågang til tross for situasjonen rundt oss. Vi skal være glade for at det er over et år til neste Bygg Reis Deg og at vi sammen med både gamle og nye utstillere er på god vei til å nå nye høyder.

Det at interessen for messen opprettholdes og at vi tar imot løpende bestillinger bidrar til høy motivasjon og stort engasjement i en ellers rolig hverdag. Vi jobber for tiden med å plassere nye utstillerne i henhold til ønsker og deres produktkategori. Vi vil nemlig ha et større fokus på å markedsføre de ulike kategoriene i hver hall for neste messeperiode.

Selv om det er lenge til neste Bygg Reis Deg følger vi nøye med på situasjonen rundt Covid-19 og gjør det vi kan for å etterkomme de retningslinjene som blir gitt. Det viktigste for oss i tiden fremover er å vise at vi bryr oss og at vi har forståelse for den situasjonen mange av kundene våre og resten av samfunnet nå befinner seg i. Vi kommer til å fortsette arbeidet med å følge opp både eksisterende og potensielle kunder for å ivareta alle sine interesser på best mulig måte.

Trenger du mer informasjon det bare å ta kontakt på e-post; brd@byggreisdeg.no eller telefon 23 11 44 90.

Flere nyheter

Foamrox_montering

Foamrox kan levere tunell produkter med «IKEA» elementer

Industribedriften Foamrox fra Arendal var blant de nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris i 2019. De hadde utviklet et nytt konstruksjonsmateriale basert på resirkulert glass. Materialet er brannsikkert og vanntett, veier knapt en tidel av betong og gir meget lave klimagassutslipp både når det gjelder produksjon, transport og montering.

LES MER

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.