Bilde-1-1440x810

SA1NT UNBREAKABLE på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

NYHET !
SA1NT Unbreakable – er denim buksene for de som legger vekt på slitestyrke, komfort og et tøft utseende. Nå i Norge !
SA1NT UNBREAKABLE er et Australsk merke som leverer tøffe, ekstremt slitesterke og varige denim bukser til privat bruk og på jobben.  SA1NT buksenes styrke er gjort mulig ved å spinne inn det supersterke fiberet Dyneema i trådene kombinert med en helt spesiell veveteknikk som gir denimstoffet en helt unik slitestyrke man ikke har opplevd tidligere UTEN å gå på akkord med komfort og moderne design.

SA1NT UNBREAKABLE – arbeid
SA1NT buksene er en fantastisk kombinasjon av verdens sterkeste fiber Dyneema®, som er opptil 15 ganger sterkere enn stål, og SA1NT sin helt spesielle veveteknikk. Den unike slitestyrken, som gir buksene ekstra lang levetid, er gjort mulig uten å gå på akkord med komfort, fleksibilitet og et moderne utseende. Våre jeans er hele fem ganger sterkere enn en standard 12oz denim.

Med forsterkede og innfelte sømmer, praktiske lommer, et fleksibelt og komfortabelt materiale og et røft utseende er dette bukser som egner seg for en rekke yrkesgrupper.

SA1NT UNBREAKABLE – fritid
I en aktiv og hektisk hverdag kan det ofte være behov for klær som tåler en støyt, men som samtidig er komfortable og ser tøffe ut. SA1NT buksene er moderne og kanskje de mest anvendelige buksene som finnes. Det er nesten ingen grenser for hvor buksene kan brukes. En bukse som dekker utallige bruksområder. Bra for deg, bra for miljøet
SA1NT sin Work kolleksjon er en ny type, tøffe, innovative, behagelige og slitesterke klær som bedre enn noe annet tåler en trøkk !

Les mer om våre produkter på vår hjemmeside:   https://www.saint.cc/works
 
Kontaktinformasjon:
TELEFON
+47 23 65 46 60
 
E-POST
SAINT.EUROPE@SAINT.CC
VÅRT KONTOR/SHOWROOM:
WORK & LEISURE AS
FORNEBUVEIEN 42, 2 ETG
1366 LYSAKER
NORGE

Flere nyheter

Foamrox_montering

Foamrox kan levere tunell produkter med «IKEA» elementer

Industribedriften Foamrox fra Arendal var blant de nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris i 2019. De hadde utviklet et nytt konstruksjonsmateriale basert på resirkulert glass. Materialet er brannsikkert og vanntett, veier knapt en tidel av betong og gir meget lave klimagassutslipp både når det gjelder produksjon, transport og montering.

LES MER

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.