Vestrheim-produksjon

Hvorfor lager rørentreprenør en egen produksjonsmodell (BIM) for å effektivisere produksjon, materialhåndtering og logistikk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Intern samkjøring av BIM-data fra flere kilder eliminerer bruk av tegninger i alle prosesser og skaper grunnlag for sømløs dataflyt for planlegging, prefabrikasjon og montering. 

→Torsdag 21.oktober kl 10.00 – 11.00
→ Scene 2 i Hall A på Norges Varemesse i Lillestrøm

Arrangør: Bim Verdi

Målgruppe: Bestillere og byggherrer, Prosjekterende (arkitekter, rådgivere), Utførende (entreprenører), Byggevareprodusenter og varehandel, Eiendomsforvaltere

Beskrivelse av brukerhistorien: 

Vestrheim ble møt med krav fra BH om fulldigital produksjon, uten tegninger. Alle kontrakt inneholdt et tillegg som sa at alle steder det var referert til tegninger i NS8405 skulle leses som «BIM modell». Denne brukhistorien handler om hva man kan få til hvis når man se etter muligheter og ikke begrensninger.
En hver entreprenør som øsnker å effektivisere produksjon gjennom digitalisering bør ta se dette innlegg. Det sammen gjelder byggherrer som lurer på om BIM kan benyttes som juridisk grunnlag i standard kontrakter.

Foredragsholdere: Christian Svendal, Vestrheims BIM-nerd, Chr M Vestrheim AS og Ole Kristian Kvarsvik, CEO, Rendra AS.

Les mer om brukerhistorien på Bim Verdi sine sider HER

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.