Rolf Maurseth

Rolf Maurseth

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Rolf Maurseth er utdannet arkitekt og har drevet og jobbet i ulike arkitektkontor i sin karriere. I den senere tid har han også jobbet som markedssjef både for Multiconsult Bygg og Anlegg og Link arkitektur. Rolf har lang erfaring i bransjen og har spisskompetanse innen arkitektur og bærekraft.

Han brenner for samspill og grønn forretningsutvikling i bygg- og eiendomssektoren. Han er opptatt av å veilede sine kunder til å ta gode og bærekraftige valg. Vi er glad for å ha Rolf som en av våre Byggstemmer.

Les hele intervjuet med Rolf her

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.