AF2_1920x1280_dark

REGISTRERING FOR BESØKENDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gå ikke glipp av årets største begivenhet innen messe for bygg, bolig og anlegg. Messen i oktober vil være større enn noensinne og hvor det aldri har vært bedre bredde av utstillere.
Her kan du registrere deg med koden fra din utstiller og få gratis inngangsbillett til Bygg Reis Deg messen.
Husk å følge oss på Facebook for å få med deg årets messenyheter.
Fyll ut feltene, skriv og klipp ut billetten som du tar med til messebesøket.
Billetten gjelder alle dager.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.