baglerbyen-barnehage

Protan BlueProof Green – vekker bygninger til liv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Se utover alt det ubrukte, grå og døde takarealet i enhver norsk by. Hva om du i stedet for takstein, takpapp, ventilasjonsanlegg og parabolantenner kunne se parker, barnehager, fotballbaner, takterrasser, grønnsakshager og bikuber? Det er ikke en drøm. Blågrønne tak er fremtiden – og de bygges nå.
Protan lanserte høsten 2018 en unik takløsning: blågrønne tak kalt BlueProof Green. Protan BlueProof Green er bærekraftige tak som kombinerer det urbane med det naturlige. Protan BlueProof Green åpner for en smartere utnyttelse av takarealet og gir bygget en ny verdi. Les mer om blågrønne tak her.

Besøk Protan på Bygg Reis Deg 2019 og lær mer om smartere utnyttelse av takarealer, og selvfølgelig spennende og innovative produktnyheter!

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.