Pressemelding: – Normann Olsen Maskin AS blir totalleverandør for Scanmaskin i Norge.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vøyenenga, 26. august 2019
 Normann Olsen Maskin AS, Norges største leverandør av slipemaskiner inngår nå et nytt samarbeide med det Svenske selskapet, Scanmaskin Sweden AB, som er en av Nordens ledende levererandører av slipemaskiner, tilhørende maskiner og diamantverktøy.
«- Scanmaskin sitt produktsortiment har år etter år vist at de holder meget høy kvalitet og deres nyeste maskiner i ”World Series”, er definitivt i fremkant av utviklingen innen slipemaskiner og verktøy. – Der de også  vant årets innovasjonspris på den Svenska riv- och demoleringsmässan Demcon», sier Administrerende direktør, Joh Einar Solhaug, i Normann Olsen Maskin AS.
Scanmaskin Sweden AB sin produksjon og utvikling ligger i Lindome, Gøteborg. Scanmaskin har de siste årene økt markedsandelene verden over, ikke minst pga. deres innovative produkter.
Normann Olsen Maskin AS blir en totalleverandør på den norske markedet for hele Scanmaskin sitt sortiment, som består av slipemaskiner, diamantverktøy, industristøvsugere, betongfresere, blastere/slyngrensere, betonghelikoptre for fuge-frie gulv og beleggstrippere.
”- För oss har det varit viktigt att hitta en partner som kan lyssna på våra användare och vara ett stöd för dem. Genom deras långa erfarenhet av golvslipning är vi övertygande om att vi tillsammans kommer kunna erbjuda den norska marknaden en helhetsleverantör för lyckade golvprojekt säger Paulo Bergstrand, VD på Scanmaskin Sweden AB”
Normann Olsen Maskin AS har i dag en markedsandel på cirka 60 % i Norge innen slipemaskiner og ser fram imot å øke salget og produktsortimentet ytterligere, gjennom dette strategiske samarbeidet.
Om Normann Olsen Maskin
Normann Olsen Maskin AS ble etablert i 1933 en av Norges eldste maskinleverandør. Firmaet har gjennom  årene skaffet seg stor kunnskap og erfaring innen bygg- og anleggsbransjen, noe som gjør dem til en solid leverandør av Scanmaskin. Normann Olsen Maskin AS har lang erfaring på å ta frem riktige maskiner og rett verktøy til de ulike byggeprosjektene. Normann Olsen Maskin AS har kontor i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, men en kundebase over hele Norge.
Om Scanmaskin
Scanmaskin ble etablert i Göteborg i 1975, og har med årene utviklet seg til å bli en av de markedsledende produsenten innen slipemaskiner og verktøy. Med hjelp av kunder og dyktige forhandlere verden over har man utviklet og tatt frem smarte løsninger for alle typer av gulvarbeider. I Scanmaskins sortiment finnes alt fra slipemaskiner, diamantverktøy, industristøvsugere, betongfresere, blastere/slyngrensere, betonghelikoptre for fuge-frie gulv og beleggstrippere. – Kjent for innovative løsninger og sin kvalitet på maskinene.
 
 

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.