IMG_5236-2-1440x810

Podtown på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

For første gang skal de fremadstormende pionérene i Podtown være til stede under Bygg Reis Deg. Selskapet med utspring fra øykommunen Austevoll like utenfor Bergen leverer bærekraftige, mobile og skalerbare containerbaserte løsninger innen overnatting og kontor mot både proff- og privatmarkedet.

-Vi er en ny aktør og ser på Bygg Reis Deg som en flott arena for å treffe noen av de segmentene som er viktige for oss, forteller salgssjef Kjetil Andre Haugland. Her vil vi kunne nå ut til entreprenøren med behov for site office, vi får vist våre konsepter til arkitekter, tomteutviklere og private aktører som er interessert hytter og minihus.
– Vi er stolte av å kunne levere high-end produkter med stor fleksibilitet i utforming til en gunstig pris. Til Bygg Reis Deg kommer vi med vårt 20 ft High Cube Site Office, og vi tror at de besøkende vil la seg begeistre stort når de trer inn i denne komplette og komfortable kontorløsningen vi viser her, sier Haugland entusiastisk.
Kjetil og Podtown blir å finne på stand U-07 og håper på travle dager under Bygg Reis Deg og ser frem til å ta imot mange besøkende.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.