IMG_5236-2-1440x810

Podtown på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

For første gang skal de fremadstormende pionérene i Podtown være til stede under Bygg Reis Deg. Selskapet med utspring fra øykommunen Austevoll like utenfor Bergen leverer bærekraftige, mobile og skalerbare containerbaserte løsninger innen overnatting og kontor mot både proff- og privatmarkedet.

-Vi er en ny aktør og ser på Bygg Reis Deg som en flott arena for å treffe noen av de segmentene som er viktige for oss, forteller salgssjef Kjetil Andre Haugland. Her vil vi kunne nå ut til entreprenøren med behov for site office, vi får vist våre konsepter til arkitekter, tomteutviklere og private aktører som er interessert hytter og minihus.
– Vi er stolte av å kunne levere high-end produkter med stor fleksibilitet i utforming til en gunstig pris. Til Bygg Reis Deg kommer vi med vårt 20 ft High Cube Site Office, og vi tror at de besøkende vil la seg begeistre stort når de trer inn i denne komplette og komfortable kontorløsningen vi viser her, sier Haugland entusiastisk.
Kjetil og Podtown blir å finne på stand U-07 og håper på travle dager under Bygg Reis Deg og ser frem til å ta imot mange besøkende.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.