IMG_5236-2-1440x810

Podtown på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

For første gang skal de fremadstormende pionérene i Podtown være til stede under Bygg Reis Deg. Selskapet med utspring fra øykommunen Austevoll like utenfor Bergen leverer bærekraftige, mobile og skalerbare containerbaserte løsninger innen overnatting og kontor mot både proff- og privatmarkedet.

-Vi er en ny aktør og ser på Bygg Reis Deg som en flott arena for å treffe noen av de segmentene som er viktige for oss, forteller salgssjef Kjetil Andre Haugland. Her vil vi kunne nå ut til entreprenøren med behov for site office, vi får vist våre konsepter til arkitekter, tomteutviklere og private aktører som er interessert hytter og minihus.
– Vi er stolte av å kunne levere high-end produkter med stor fleksibilitet i utforming til en gunstig pris. Til Bygg Reis Deg kommer vi med vårt 20 ft High Cube Site Office, og vi tror at de besøkende vil la seg begeistre stort når de trer inn i denne komplette og komfortable kontorløsningen vi viser her, sier Haugland entusiastisk.
Kjetil og Podtown blir å finne på stand U-07 og håper på travle dager under Bygg Reis Deg og ser frem til å ta imot mange besøkende.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.