Skjermbilde1212-1440x810

PodTown- bærekraftig, effektivt og funksjonelt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Fokuset på bærekraftig overnattingsmuligheter har hatt stor vekst. Bedriften PodTown har de siste årene fokusert på bærekraftige overnattingsløsninger i form av containere.

PodTown ønsker en mer miljøvennlig form for overnatting og har derfor kommet opp med et genialt konsept. Konseptet deres går ut på å bruke overskuddet av containere til å designe velfungerende og bærekraftige overnattingsmuligheter og personaliserte rom. Alt materialet som brukes er 100% resirkulerbart og ikke brennbart.


– De fleste tenker miljøvennlig når det kommer til reising, men hvorfor ikke når det kommer til overnattingen?, sier Ragnhild Cathrine Østervold, markedssjef for PodTown. 

Har blitt tatt godt imot på markedet
Grunnleggerne av konseptet startet med å levere containere til festivaler, i form av det de kaller en pod- en enkel og bærekraftig overnattingsmulighet. 


– Det er noe helt eget å bo i en Pod, sier Kjetil Andre Haugland, salgsdirektør for PodTown.
Ettersom poden ble tatt svært godt imot, valgte de å utvide konseptet sitt. De har i dag flere muligheter for hvordan man kan sette sammen containeren sin. Containeren kan lages så personlig som ønskelig og kan brukes til personlig bruk eller til arbeidsforhold. 


– Vi lager den akkurat slik du vil ha den og leverer den miljøvennlig, enten ved bruk av båt eller tog, sier Haugland. 
PodTown står på stand under Bygg Reis deg messen. Du finner dem utendørs ved Hall-B fra og med 16-19 oktober. De gleder seg til flere kommer innom og sjekker ut det velfungerende konseptet deres! 
 

Skrevet av Julie Foster og Bettina Eilertsen

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.