Skjermbilde1212-1440x810

PodTown- bærekraftig, effektivt og funksjonelt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Fokuset på bærekraftig overnattingsmuligheter har hatt stor vekst. Bedriften PodTown har de siste årene fokusert på bærekraftige overnattingsløsninger i form av containere.

PodTown ønsker en mer miljøvennlig form for overnatting og har derfor kommet opp med et genialt konsept. Konseptet deres går ut på å bruke overskuddet av containere til å designe velfungerende og bærekraftige overnattingsmuligheter og personaliserte rom. Alt materialet som brukes er 100% resirkulerbart og ikke brennbart.


– De fleste tenker miljøvennlig når det kommer til reising, men hvorfor ikke når det kommer til overnattingen?, sier Ragnhild Cathrine Østervold, markedssjef for PodTown. 

Har blitt tatt godt imot på markedet
Grunnleggerne av konseptet startet med å levere containere til festivaler, i form av det de kaller en pod- en enkel og bærekraftig overnattingsmulighet. 


– Det er noe helt eget å bo i en Pod, sier Kjetil Andre Haugland, salgsdirektør for PodTown.
Ettersom poden ble tatt svært godt imot, valgte de å utvide konseptet sitt. De har i dag flere muligheter for hvordan man kan sette sammen containeren sin. Containeren kan lages så personlig som ønskelig og kan brukes til personlig bruk eller til arbeidsforhold. 


– Vi lager den akkurat slik du vil ha den og leverer den miljøvennlig, enten ved bruk av båt eller tog, sier Haugland. 
PodTown står på stand under Bygg Reis deg messen. Du finner dem utendørs ved Hall-B fra og med 16-19 oktober. De gleder seg til flere kommer innom og sjekker ut det velfungerende konseptet deres! 
 

Skrevet av Julie Foster og Bettina Eilertsen

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.