PC registrering Vest

Personvern for våre kunder og besøkende

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg AS jobber primært med å utvikle arrangementer for bedrifter og personer knyttet til byggenæringen. Noen av våre arrangementer er også åpne for publikum. På alle våre arrangementer har våre utstillere eller besøkende registrert seg og oppgitt sin kontaktinformasjon med aktivt samtykke. Det er imidlertid mulig å reservere seg for at disse personopplysningene lagres eller benyttes til annen informasjon.

Personopplysningene brukes for å tilpasse vårt tilbud etter våre besøkendes ønsker og behov og tilby relevant informasjon til hver enkelt utstiller og besøkende om vår virksomhet og våre aktiviteter. Vårt mål er at hver enkelt får best mulig utbytte av sin deltagelse på Bygg Reis Deg.

Nedenfor følger en beskrivelse av hvordan vi i Bygg Reis Deg AS ivaretar personlige data i henhold til de nye personvernreglene.

Personopplysninger som behandles
Bygg Reis Deg AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato og personnummer.
Følgende informasjon som gis frivillig til oss ved påmelding som utstiller lagres:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Mobilnr
  • Yrkestittel
  • Firma
  • Korrespondanse

Nyhetsbrev
Navn og e-postadresse 

Besøkende
Følgende informasjon som gis frivillig til oss som fagbesøkende lagres:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Interessefelt
  • Yrke
  • Fylke

Vi har vårt arrangement på Norges Varemesse og er underlagt deres system for innhenting av opplysninger. Les mer om personvernerklæringen til Norges Varemesse her.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjonen innhentet gjennom påmeldingsskjema på vår nettside og registreres i Norges Varemesses påmeldingssystem og lagres i Super Office.

Påmelding til nyhetsbrev lagres i Apsis Pro og MyNwesDesk. 

Hvordan få slettet opplysningene?
Informasjonen om besøkende slettes på oppfordring eller automatisk etter 3 år. Informasjonen om utstillere slettes på oppfordring eller automatisk etter 6 år. Vennligst kontakt oss på: brd@byggreisdeg.no 

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Bygg Reis Deg samarbeider med Norges Varemesse (utleier), Thune Økonomistyring (ekstern regnskapsfører), Digital Mediepartner (mediebyrå), Medvind (eventbyrå) og Byggeindustrien (produsent av messemagasin).  Vi har inngått databehandleravtaler med disse og disse kan behandle personopplysninger på våre vegne. 

Rettigheter
Du har rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til å motta nyhetsbrev fra oss ved å klikke på «Unsubscribe»-linken i e-posten du får. 
Dersom du mener at Bygg Reis Deg AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Flere nyheter

Våre drømme forsider

Våre Byggstemmer har i sommer- og høst blitt intervjuet om fremtidsutsiktene for byggenæringen. I den anledning har vi spurt dem om hvilken drømmeforside hver enkelt

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.