Fra messen i 2017

Paalerud og Kahlbom på Bygg Reis Deg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Paalerud og Kahlbom AS er kjent for kvalitet, design og skreddersydde løsninger. Med 25 års erfaring i bransjen tilbyr de parkett, legging og etterbehandling. De er også grossist for Carhartt Workwear med nærmere 30 forhandlere rundt om i landet.
I år er vi så heldige og ha med oss Paalerud og Kahlbom som utstiller for fjerde gang på rad. Vi var derfor interesserte i å ta en prat med daglig leder Thomas Kahlbom, for å høre litt om hvilke tanker de har for messen i år og hvilke erfaringer de sitter igjen med fra tidligere.

Hva er det som er så bra med Bygg Reis Deg?
Det som er fint med Bygg Reis Deg er at det er den største messen av sitt slag i Norge, og det er flere proffe aktører, forhandlere og grossistledd som stiller. Bygg Reis Deg for oss er en viktig mulighet å vise frem vårt ansikt og firmaprofil utad, sier Thomas.

Hvilken målgruppe ønsker dere å treffe hos oss?
Vi ønsker å vise frem våre arbeidsklær til privatkunder, større firmaer og potensielle forhandlere da vi er grossistledd for Carhartt Workwear Norge, som er et allsidig og slitesterkt arbeidstøy. Det blir også et økt fokus på å finne det potensielle markedet for Carhartt Workwear, da vi ser at etterspørsel øker i form av flere forhandlere, forklarer Thomas.

Hva får dere egentlig igjen for investeringen?
Det vi får igjen for investeringen er først og fremst eksponering for fremtidige forhandlere og fremtidige sluttforbrukere. Det er flere tusen mennesker som besøker messen på Lillestrøm og det er en fin mulighet til å treffe både gamle og nye fjes. Vi ender også alltid opp med et par nye forhandlere, legger Thomas til.

Gjør dere noen aktiviteter i forkant for å promotere standen deres i forkant?
Vi pleier å legge ut at vi deltar på messen i våre sosiale kanaler, da gjerne vår Facebook- side og Instagram. Vi publiserer også noen blogginnlegg på hjemmesiden vår workwearnorge.no. Vi ber også kundene våre hente sine gratisbilletter i vårt showroom i Drammensveien 68, sier Thomas.

Til slutt ønsket vi å høre hva som er deres konkrete mål med deltagelsen for i år, og om vi kan forvente noen spennende nyheter som de vil dele med oss i forkant av messen.
Som alltid er vårt hovedmål å vise ansikt. I år som tidligere skal vi gi gass og vise frem kolleksjonen vår, og selvfølgelig skaffe flere forhandlere og styrke vårt forhandlingsnett.
Vi har også en ny kolleksjon arbeidsbukser som vi skal vise frem på messen i år. Dette er bukser med Force – teknologi, som gjør at klærne puster bedre og håndterer kroppslukt på en bedre måte. Vi kommer også med en ny kolleksjon for jakt og fiske og en full dame kolleksjon. Vi vil også vise frem nyheter i form av vernesko, avslutter Thomas.


   
Paalerud & Kahlbom gleder seg til årets messe og til å treffe både gamle og nye på messegulvet. Besøk gjerne standen deres C01-45 i hall C. Vi sees på Bygg Reis Deg!
 
 

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.