Fra messen i 2017

Paalerud og Kahlbom på Bygg Reis Deg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Paalerud og Kahlbom AS er kjent for kvalitet, design og skreddersydde løsninger. Med 25 års erfaring i bransjen tilbyr de parkett, legging og etterbehandling. De er også grossist for Carhartt Workwear med nærmere 30 forhandlere rundt om i landet.
I år er vi så heldige og ha med oss Paalerud og Kahlbom som utstiller for fjerde gang på rad. Vi var derfor interesserte i å ta en prat med daglig leder Thomas Kahlbom, for å høre litt om hvilke tanker de har for messen i år og hvilke erfaringer de sitter igjen med fra tidligere.

Hva er det som er så bra med Bygg Reis Deg?
Det som er fint med Bygg Reis Deg er at det er den største messen av sitt slag i Norge, og det er flere proffe aktører, forhandlere og grossistledd som stiller. Bygg Reis Deg for oss er en viktig mulighet å vise frem vårt ansikt og firmaprofil utad, sier Thomas.

Hvilken målgruppe ønsker dere å treffe hos oss?
Vi ønsker å vise frem våre arbeidsklær til privatkunder, større firmaer og potensielle forhandlere da vi er grossistledd for Carhartt Workwear Norge, som er et allsidig og slitesterkt arbeidstøy. Det blir også et økt fokus på å finne det potensielle markedet for Carhartt Workwear, da vi ser at etterspørsel øker i form av flere forhandlere, forklarer Thomas.

Hva får dere egentlig igjen for investeringen?
Det vi får igjen for investeringen er først og fremst eksponering for fremtidige forhandlere og fremtidige sluttforbrukere. Det er flere tusen mennesker som besøker messen på Lillestrøm og det er en fin mulighet til å treffe både gamle og nye fjes. Vi ender også alltid opp med et par nye forhandlere, legger Thomas til.

Gjør dere noen aktiviteter i forkant for å promotere standen deres i forkant?
Vi pleier å legge ut at vi deltar på messen i våre sosiale kanaler, da gjerne vår Facebook- side og Instagram. Vi publiserer også noen blogginnlegg på hjemmesiden vår workwearnorge.no. Vi ber også kundene våre hente sine gratisbilletter i vårt showroom i Drammensveien 68, sier Thomas.

Til slutt ønsket vi å høre hva som er deres konkrete mål med deltagelsen for i år, og om vi kan forvente noen spennende nyheter som de vil dele med oss i forkant av messen.
Som alltid er vårt hovedmål å vise ansikt. I år som tidligere skal vi gi gass og vise frem kolleksjonen vår, og selvfølgelig skaffe flere forhandlere og styrke vårt forhandlingsnett.
Vi har også en ny kolleksjon arbeidsbukser som vi skal vise frem på messen i år. Dette er bukser med Force – teknologi, som gjør at klærne puster bedre og håndterer kroppslukt på en bedre måte. Vi kommer også med en ny kolleksjon for jakt og fiske og en full dame kolleksjon. Vi vil også vise frem nyheter i form av vernesko, avslutter Thomas.


   
Paalerud & Kahlbom gleder seg til årets messe og til å treffe både gamle og nye på messegulvet. Besøk gjerne standen deres C01-45 i hall C. Vi sees på Bygg Reis Deg!
 
 

Flere nyheter

Foamrox_montering

Foamrox kan levere tunell produkter med «IKEA» elementer

Industribedriften Foamrox fra Arendal var blant de nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris i 2019. De hadde utviklet et nytt konstruksjonsmateriale basert på resirkulert glass. Materialet er brannsikkert og vanntett, veier knapt en tidel av betong og gir meget lave klimagassutslipp både når det gjelder produksjon, transport og montering.

LES MER

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.