GunnarNybo-1440x810

På tide å handle

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Nå er det på tide å handle. Vi er i gang med et nytt messeår og det gleder vi oss veldig over.

Det innebærer også at vi har mange puslebiter, som skal legges på plass. Selv om dagens smittesituasjon kan gjøre det utfordrende å se fremover er det mange som har et sterkt ønske om å møtes både til sosiale samlinger, konserter, idrettsarrangementer og messer til høsten. Det blir som når sola skinner etter en regnværsdag og alle mørke skyer er glemt. Da skal vi være klare.

I mellomtiden oppfordrer vi til å bruke varer- og tjenester fra våre utstillere enten du er på jakt etter nytt verktøy, ny peis eller planlegger å etterisolere din bolig.

Vi ser frem til å ønske utstillere- og besøkende velkommen til den 29. Bygg Reis Deg messen 20-23 oktober på Norges Varemesse.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.