GunnarNybo-1440x810

På tide å handle

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Nå er det på tide å handle. Vi er i gang med et nytt messeår og det gleder vi oss veldig over.

Det innebærer også at vi har mange puslebiter, som skal legges på plass. Selv om dagens smittesituasjon kan gjøre det utfordrende å se fremover er det mange som har et sterkt ønske om å møtes både til sosiale samlinger, konserter, idrettsarrangementer og messer til høsten. Det blir som når sola skinner etter en regnværsdag og alle mørke skyer er glemt. Da skal vi være klare.

I mellomtiden oppfordrer vi til å bruke varer- og tjenester fra våre utstillere enten du er på jakt etter nytt verktøy, ny peis eller planlegger å etterisolere din bolig.

Vi ser frem til å ønske utstillere- og besøkende velkommen til den 29. Bygg Reis Deg messen 20-23 oktober på Norges Varemesse.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.